Ahojte. Zhanam tehotenske nohavice/leginy. Poradte nejaky obchod, ktory je otvoreny aj v tomto koronackom obdobi😁
@majuskabobi od stredy by mali byt otvorene vsetky obchody okrem nakupnych centier
Lidlove legíny sú topka 😉 na eshope ich majú stále
Baby lidlacke leginky su na ceste, skor by som potrebovala nieco do prace, nejake tmave rifle. Viem, ze otvaraju obchody, len potrebujem poradit nejaky tehorensky textil
@majuskabobi ja som takisto kupovala z lidlu do prace 😁 a vydrzali riadne dlho nosila som ich kazdy den a pomaly kazdy 3ti den prala kedze trubka som si kupila len jedny 🙈🙈 vtedy este nebol eshop a tehotenske veci boli 3 krat do roka 😁
A stoja 12€-14€ nie ako v inych obchodoch 40€
@majuskabobi ja som mala vsetky tehu veci z H&M, aj rifle a super elasticke boli. Velkost som si brala taku ako som nosila pred tehu
@terka224 pozerala som h&m, ale tu musim vzdy skusat veci lebo maju divoke cislovanie, resp ja som taka atypicka postavicka😹😹😹
@smejko25 neviem ci mi v robote velmi schvalia leginy😹preto spekulujem nad riflami
@majuskabobi no ved ja o rifliach pisem 😁
@majuskabobi az teraz som si vsimla ze som tam rifle nedopisala 😁
@majuskabobi ja som mala rifle z bonprixu a bola som spokojná,
@majuskabobi tak hadam nieco najdete, co vam sadne. Ja som bola "najviac" tehu v lete a to som saty nosila skoro stale 😊
Ja som si kupovala tehoten.rifle a nohavice v HM...bola som spokojna
Pre mna top H&M uz druhe tehu nosim, neznicene, super sedia, ja som chuda a v lidli este aj xs mi boli velke takze pre mna lidl tehu oblecenie nic moc
Ja mam v bazári čierne tehotenské rifle, sú také tenšie kupovala som ich do prace ale mala som ich oblečené len pár krát, lebo som bola nakoniec PN
@janulla1 no tie by mi mozno aj boli terazky.
Ja som mala tiež z HM, tie Lidlácke mi vôbec strihovo nesedeli.
@majuskabobi a aku velkost potrebujes?
@majuskabobi mam na predaj cisto nove Sko z lidlu (esmara) ak by bol zaujem 🙂
@majuskabobi kľudne Ti ich aj premeram je to taka elastická tensia riflovina rovný strih
Mám na predaj tehotenské vecí ak by bol záujem,rifle, šaty,za symbolické ceny. V prípade záujmu prosím súkromnú správu a pošlem foto
@majuskabobi alebo ak chceš úplne nové môžem pohľadať v mailoch kupovala som ich z e-shopu ako sa vola už si nepamätám 🙂
ahoj, v lidl eshope majú aj rifle, a tuším aj kraťase. Ja som si objednávala aj z C&A, len majú dlhšie dodanie.
@heln lidl rifle mi nesedia, a kolko trva dodanie c&a? Oni tusim nemaju sk stranku ci?
@majuskabobi no mne akurat dnes prisli z lidlu leginy...objednala som sj Lko a parada...su skor take volnejsie ako teplacky ale nikde netahaju, netlacia aj ked uplne by mi asi stacili Mka 🙂
@amelia000 jezis, ja som objednala xlka😹😹 budem mat baggies😹😹
@majuskabobi priznám sa, že z lidlu mám len legíny a tie ujdú. Nie, C&A nemajú sk stránku, ale navolíš si tam jazyk a potom už objenávaš. No, dodanie píšu 4 - 7 dní na slovensko, ale keď som spravila objednávku, tak mi napísali 2 - 3 týždne. Už mi písali, že to má kuriér. Tak som tiež zvedavá, kedy to príde, ale pred zatvorením obchodov som si v C&A kúpila rifle a s ich vecami som bola doteraz celkom spokojná.
@majuskabobi no ja mam boky 103 a brusko 108cm a Lka su mi volnejsie. Ale ratam ze este rozkysnem 😭😂