Kde kúpim tehotenské nohavice v čase koronavírusu?

majuskabobi
4. máj 2020

Ahojte. Zhanam tehotenske nohavice/leginy. Poradte nejaky obchod, ktory je otvoreny aj v tomto koronackom obdobi😁

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vamajka
4. máj 2020

@majuskabobi od stredy by mali byt otvorene vsetky obchody okrem nakupnych centier

paja003
4. máj 2020

Lidlove legíny sú topka 😉 na eshope ich majú stále

amelia000
4. máj 2020

@paja003 haha to dufam, par dni dozadu som objednavala, tak som zvedava 🙂

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majuskabobi
autor
4. máj 2020

Baby lidlacke leginky su na ceste, skor by som potrebovala nieco do prace, nejake tmave rifle. Viem, ze otvaraju obchody, len potrebujem poradit nejaky tehorensky textil

smejko25
4. máj 2020

@majuskabobi ja som takisto kupovala z lidlu do prace 😁 a vydrzali riadne dlho nosila som ich kazdy den a pomaly kazdy 3ti den prala kedze trubka som si kupila len jedny 🙈🙈 vtedy este nebol eshop a tehotenske veci boli 3 krat do roka 😁
A stoja 12€-14€ nie ako v inych obchodoch 40€

terka224
4. máj 2020

@majuskabobi ja som mala vsetky tehu veci z H&M, aj rifle a super elasticke boli. Velkost som si brala taku ako som nosila pred tehu

majuskabobi
autor
4. máj 2020

@terka224 pozerala som h&m, ale tu musim vzdy skusat veci lebo maju divoke cislovanie, resp ja som taka atypicka postavicka😹😹😹

majuskabobi
autor
4. máj 2020

@smejko25 neviem ci mi v robote velmi schvalia leginy😹preto spekulujem nad riflami

smejko25
4. máj 2020

@majuskabobi no ved ja o rifliach pisem 😁

smejko25
4. máj 2020

@majuskabobi az teraz som si vsimla ze som tam rifle nedopisala 😁

bona69
4. máj 2020

@majuskabobi ja som mala rifle z bonprixu a bola som spokojná,

terka224
4. máj 2020

@majuskabobi tak hadam nieco najdete, co vam sadne. Ja som bola "najviac" tehu v lete a to som saty nosila skoro stale 😊

mirpet
4. máj 2020

Ja som si kupovala tehoten.rifle a nohavice v HM...bola som spokojna

evuska135
4. máj 2020

Pre mna top H&M uz druhe tehu nosim, neznicene, super sedia, ja som chuda a v lidli este aj xs mi boli velke takze pre mna lidl tehu oblecenie nic moc

janulla1
4. máj 2020

Ja mam v bazári čierne tehotenské rifle, sú také tenšie kupovala som ich do prace ale mala som ich oblečené len pár krát, lebo som bola nakoniec PN

majuskabobi
autor
4. máj 2020

@janulla1 no tie by mi mozno aj boli terazky.

daniella08
4. máj 2020

Ja som mala tiež z HM, tie Lidlácke mi vôbec strihovo nesedeli.

cory
4. máj 2020

@majuskabobi a aku velkost potrebujes?

evaachesa
4. máj 2020

@majuskabobi mam na predaj cisto nove Sko z lidlu (esmara) ak by bol zaujem 🙂

janulla1
4. máj 2020

@majuskabobi kľudne Ti ich aj premeram je to taka elastická tensia riflovina rovný strih

janka57
4. máj 2020

Mám na predaj tehotenské vecí ak by bol záujem,rifle, šaty,za symbolické ceny. V prípade záujmu prosím súkromnú správu a pošlem foto

janulla1
4. máj 2020

@majuskabobi alebo ak chceš úplne nové môžem pohľadať v mailoch kupovala som ich z e-shopu ako sa vola už si nepamätám 🙂

heln
5. máj 2020

ahoj, v lidl eshope majú aj rifle, a tuším aj kraťase. Ja som si objednávala aj z C&A, len majú dlhšie dodanie.

majuskabobi
autor
5. máj 2020

@heln lidl rifle mi nesedia, a kolko trva dodanie c&a? Oni tusim nemaju sk stranku ci?

amelia000
5. máj 2020

@majuskabobi no mne akurat dnes prisli z lidlu leginy...objednala som sj Lko a parada...su skor take volnejsie ako teplacky ale nikde netahaju, netlacia aj ked uplne by mi asi stacili Mka 🙂

majuskabobi
autor
5. máj 2020

@amelia000 jezis, ja som objednala xlka😹😹 budem mat baggies😹😹

heln
5. máj 2020

@majuskabobi priznám sa, že z lidlu mám len legíny a tie ujdú. Nie, C&A nemajú sk stránku, ale navolíš si tam jazyk a potom už objenávaš. No, dodanie píšu 4 - 7 dní na slovensko, ale keď som spravila objednávku, tak mi napísali 2 - 3 týždne. Už mi písali, že to má kuriér. Tak som tiež zvedavá, kedy to príde, ale pred zatvorením obchodov som si v C&A kúpila rifle a s ich vecami som bola doteraz celkom spokojná.

amelia000
5. máj 2020

@majuskabobi no ja mam boky 103 a brusko 108cm a Lka su mi volnejsie. Ale ratam ze este rozkysnem 😭😂