Dobry den, mal tam niekto poslednu dobu svadbu? Ako ste boli apokojne? Aj cena by ma zaujimala so vsetkm. My budeme mat 40ludi cca
@jaass vazne? A kde ste nakoniex mali
Košice hotel oproti Optime, tam to bolo tiež drahé ale tak vošli sme do rozpočtu. Teraz, odkedy zvýšili ceny v Košice hoteli tak by sme si tiež už nedovolili mať🙄 podľa toho koľko máte rozpočet 🙂
@jaass tak popravde nemame limit, ale zas dst 20 000 pre 40 ludi tiez nieje v plane. Cenovo nemam prehlad ani nahodou, naozaj netusim nic, este som ani nikogo nekontaktovala reku skusim najprv tu🙈 saty, obrucky, oblek, fotograf cenu cca viem, ale lonktetne histina nemam ani sajnu
Najlepšie je ísť do daných podnikov, popozerať si, uvidis čo sa vám najviac bude páčiť a dozviete sa aj cenu
Napíš im mail, nech ti pošlú cenovú ponuku, resp, aké majú k dispozícii svadobné balíčky, koľko sa platí za sálu, čo všetko je v cene zahrnuté, či je v tom aj korkovne, či si viete doniesť svoj alkohol a tak... A budeš vedieť na čom si.. A to isté môžeš spraviť pri hociktorom podniku čo sa to zapáči... Ja som poposielala maily a podla toho som sa rozhodla, kde pôjdem aj osobne popozerať a tak...
Ja som Sláviu oslovila zo zaujímavosti v roku 2019 (svadbu sme plánovali na rok 2020). Vtedy mi z tých cien skoro odvalilo dekel z hlavy. 😂 Našla som mail.
Prenájom priestorov bol 2400 eur celodenný a poldňový 1200 eur. Menu bolo za 60€, korkovné vo výške 3 eurá za víno a 5 eur za destilát, koláče len od nich. Neviem ako sú na tom teraz, ale predpokladám, že si určite zvýšili ceny.
My sme mali nakoniec svadbu v Hoteli Bankov (ale až v roku 2021 - COVID).
My sme tam mali teraz oslavu, cca 20 ludi, velmi a drahe a vobec sme neboli spokojni ☹️
Ja som tam chcela mať ale nakoniec sme mali inde🙂 bolo to tam extra drahé 😤