Kaviareň s detským kútikom - Košice

surama
18. okt 2022

Ahojte, viete mi poradiť nejakú kaviareň, ktorá má aj detský kútik? Ideálne Terasa, môže byť aj Staré mesto, popr. KVP. Ďakujem ☺️

ivkasolteska
18. okt 2022

@surama na Tahanovciach bolo Detickovo,no neviem ci to este funguje.a v Carefure je taka detska kaviaren Hoplaland s trampolinami a motokarami

surama
autor
18. okt 2022

@ivkasolteska Hoplaland je uz pre vacsie deti..to je take detske ihrisko. Ja som skor myslela detsky kutik, pre lezuna 🙂 K vacsim detom, co lietaju hore dole ho pustit nemozem, to oni ho zaslapu.

martinka2412
19. okt 2022

@surama funpark pri tescu je úplne super, je tam urobená zóna pre deti do 3 rokov, vstup sa platí len pre dieťa. Ja môžem 100% odporučiť.

surama
autor
19. okt 2022

@martinka2412 Parada, to znie dobre 😍 Vdaka za tip ☺️

slniecko5
19. okt 2022

Maribo café a Penzión set, obe na Terase, obe s ihriskom.

surama
autor
19. okt 2022

@slniecko5 To Maribo pozriem 🙂 Set ma len vonkajsie ihrisko, ci? Ja hladam detsky kutik, pre mensie dieta 🙂 Ale ked bude vacsi, tak do Setu urcite zavitame, pekne je to tam vonku 🙂

slniecko5
19. okt 2022

@surama áno, obe su iba s vonkajsim ihriskom. Je pekná teplá jeseň, takže to nevadí, bola som tam s deťmi v piatok🙂. Ale nie pre lezuna, to je fakt. V Kalimere bol indoor detský kútik pre malé deti a dobrá káva, ale zdá sa mi, že ten kútik zrušili počas pandémie. No a v CVČ domino je tiež krásna herňa pre malé detičky.

surama
autor
19. okt 2022

@slniecko5 To Kalimero a Domino pozriem, to mame blizko 🙂 V Galerke je dobry kutik pre lezunov, len to tam asi necistia, lebo je to dost spinave, maly tym, ze stvornozkuje ma uplne spinave ponozky a nohovice, ked sme tam :(

stof
19. okt 2022

@slniecko5 ak sa môžem opýtať na to CVČ domino, ako to tam funguje? Treba sa prihlásiť na nejaký kurz alebo aj bez ohlásenia vopred?

slniecko5
19. okt 2022

@stof toto veru neviem, dlhsie som tam nebola, deti mi vyrastli už, ale skús tak volať, dvíhajú🙂

ludmilka2407
19. okt 2022

@surama v dargove Happyland

niki11223344
20. okt 2022

@surama San domenico caffee v meste