Ahojte, uz dlhsie sa chystam to tu napisat ale konecne som sa k tomu odhodlala. Hladam si kamosku na cvičenie do fitka. Chcem konecne nieco pre seba urobit kedze kila sa mi stale nabaluju a uz som XXL a necitim sa najlepšie v tejto kozi. Len nemam odvahu ist sama niekam cvicit a vo dvojici je to predsa len lepsie ci už sa podporovat alebo tahat sa navzajom. Ak by sa tu nasla aspon jedna zienka ktora by mala zaujem, tak budem rada 🙂
@snazilka2021 super, uz si niekedy chodila do fitka alebo chodis? Pozeram, ze si zo stareho mesta, ja som z jazera. Je nejake fitko niekde v strede? Bola by si ochotna aj mimo stareho mesta? Alebo optima? Ja som este nebola nikdy a nepoznam ani velmi fitka v KE kedze sme sa tu presťahovali sice pred 6r ale 2 materske do toho a hned robota🤭🤷
@lucy218 ja som XL..a tiez uz ma to mrzi..rada sa pridam.
@miskanathan ahoj, super, ak mas nejaku skusenost s fitkom kludne napis a dohodneme sa tak aby nam to vyhovovalo a ani jedna z nas to nemala nejako odruky. Neviem ako ty ale mne skor po veceroch to vyhovuje, kedze cez den pracujem, potom som s detmi kym muz nedojde z roboty.
@lucy218 ja tiez pracujem, deti mam sice velke, ale tiez tak po 18 tej. Skusenosti ziadne...
@miskanathan tak uz len najst nejake fitko a mozme ist na to 🙂 pozeram, ze si z opatskeho, veľmi to tam nepoznam ci tam je nejake fitko alebo nie. My mame na jazere jedno alebo potom mozno nieco na juhu? Alebo optima?
@lucy218 mne je to v podstate jedno, moze byt aj Optima. U nas nic take nie je 😀
@miskanathan pozerala si uz ponuku v optime na tréningy? Je tam toho dost ale nenasla som tam normalne fitko. Neviem ani či tam je, kedze som tam nebola este, ale tak môžme skusit aj nieco z ponuky. Pozri si čo by ti asi tak najviac vyhovovalo a dohodneme.
@lucy218 ahoj. Pozerala som tie treningy no neviem. Ale ja som pred 4 rokmi chodila na aqua aerobic na plavaren 2x v tyzdni a pri upravenej strave som dala dole 15 kg za 4m . ked pozries stranlu zatial maju pre Covid zatvorene, ale ktovie ci ked uz od 10.1. nebude zakaz vychadzania po 20tej nahodou uz neotvoria. Je to pondelky a stredy od 20-21. Hmm to by sa hodilo?
@lucy218 Ahojky baby,citam vase prispevky a tiez by som šla.sice som bola len tu u nas blizko kde byvam ale vsade je to asi rovnake,len najst nieco kde by kazdej vyhovovalo chodit,kolko mate rokov ?lebo ja som uz 40+🤣
@miskanathan no ten aqua aerobic je aj v krasnej, lavanda cafe. Neviem ci poznas. 🙂 Ja som sa uz tam niekolkokrat zberala ale nemala som s kym. A to ze ja sa hambim sama niekam ist, lebo mam pocit, ze vsade same modelky chodia cvičiť 😏
@blizenec79 ahoj, ja mam 34 🙂 ale tie kila navyse mi pridavaju na veku. Ved ja by som potrebovala zhodit 20kil. 😬
@miskanathan mozes mi poslat link na ten aqua aerobic? Na stranke mestskej plavarne som nenasla nic o tom.
@blizenec79
@lucy218 mne sa ta Krasna pozdava. Ale funguju? Lebo ked som si sala tu online tabulku na rezervacku terminu tak nie su datumy...
@miskanathan nefunguju zatial. Mozno ked sa v pondelok skonci zakaz vychadzania tak daju v rezime OP. Ale neviem ci nazberaju dostatok zien. A na plavarni je tiez nejaky pocet stanovený, ze kolko musi byt minimalne zien?
@lucy218 neviem ci na plavarni je stanovene minimum, lebo tam bo vzdy dost zien az to vo vode vrelo..aj 25... Citam, ze v krasnej je min. 6..
@miskanathan tak uvidime kde otvoria a pojdeme 🙂 adpon teda dufam, ze otvoria.
@miskanathan ak by neotvorili plavarne tak toto je od pondelka na jazere, mozme skusit, ak by si chcela, nieco z toho. Co ty na to?
No co, ideme niekam? Prida sa niekto? Lebo plavarane a bazeny to asi z toho nic. Ak mate fakt zaujem, tak sa uz dohodnime na niecom.
@lucy218 jasne som za.
@miskanathan tak vyskusame ten jumping na jazere? Prihlasime sa na pondelok?
@lucy218 asi prv zhodim par kil, od noveho roku 2kg uz sli, s tou vahou nie je dobre hopsat..klby si to odnesu. Cakam na vodu ako spasu.
@miskanathan okej 🙂
@lucy218 ahoj podarilo sa ti najst partacku? 😊
@miska_mysicka nie :(
@lucy218 ja by som do neonky rada isla 😊
@miska_mysicka ja by som sa pridala, len momentálne mam seknuty krk neviem ci môžem. Asi zalezi od toho co by sme si vybrali. Uz si tam bola?
@lucy218 nie este 😊 samej sa mi nechce
@lucy218 hlásim sa 🤙🤣