Kam v Košiciach s malým dieťaťom?

1. sep 2024

Ahojte, Košičanky prosím poraďte 🙂 v stredu potrebujem s malou stráviť celý deň v Košiciach (sprevádzame mamku na vyšetrenia), poraďte, kam s ňou? Cca od tej 8 ráno do nejakej 15tej. Dcéra má 15 mesiacov ☺️ kam na kávu s detským kútikom, ihrisko, obed? Budem veľmi veľmi vďačná za radu. Ideálne niekde okolo centra. Chceme ísť do Mestského parku a poradte, kde ešte na kávu a obed, poprípade kde majú nejaké pekné ihrisko (stačí hojdačka 🙂 ). V KE som už bola viackrát, ale dávno dávno a nemala som dieťa.

marlen16
1. sep 2024

Ahoj, určite mestský park je výborná voľba, majú úžasne ihrisko. Hneď v mestskom parku je Vila Sandy, tam si vieš dať kávu, koláčik, myslím že aj obedy podávajú, ale sú drahší..a majú ešte vlastne detske ihrisko. Čo sa týka centra, tak ja rada chodím do Red Velvet cukrárne, je to hneď oproti veľkej Aide, fantastické koláče a limonady maju a nový (ale menší) detsky kutik, avšak maly sa v ňom stále vie pekne vyhrať. Pekný detsky kutik majú aj na dominikanskom námestí, v San Domenico cafe, kde sú tiež super limonady, koláče, a vieš si tam dať aj dobrý brunch 🙂

autor
1. sep 2024

@marlen16 wau, ďakujem krásne za tip, o tom v Mestskom parku som ani netušila 🙂