Dobrý deň gynekologička ma posiela na usg len dali termín az na november neviem poradiť niekde kde dajú skorší termín za 45€ je dosť
ja som platila 35 Eur Polilinika pri radnici, termín som mala o 2 dni
Saksun
Ja som sa bola objednať v Aprily vo Vojenskej nemocnici a dali mi termín o mesiac čiže teraz a nič som neplatila
Jedna kamoška šla do vojenskej a druhá na sever, obe mali termín mesiac alebo mesiac a pol. A keďže to nie je súkromné a majú výmenný, tak zadarmo.
to je normalny termin pre prevenciu
Ja som bola nedavno v procare na kvp. Termin na druhy den, stalo to 10 eur
Ja som bola vo vojenskej nemocnici, pred mesiacom. Dovolala som sa v pohode, cakala som asi mesiac na termin..
@vcielka45 Mozno to uz pre Vas nie je aktualne, ale snad pomoze info inym... Ja chodievam dlhe roky do Myslavy do Juhamedu na objednanie. Je pravda, ze sa caka dost dlho aj 4+mesiacov, ale kedze chodim pravidelne raz rocne, viem sa stale pekne objednat na termin, ktory mi vyhovuje. Raz sa mi stalo, ze som mala urgentny pripad, kedy som mala bolesti v prsniku a dali mi skorsi termin. Som velmi spokojna, profesionalny pristup, mile sestricky a co je hlavne mam nalez v prsniku, takze uz mam co to pochodene a az v Juhamede som nasla lekarov, ktori su ludski a usg robia ozaj precizne a nie len zbezne rychlo ako niekde kde maju preplnenu cakaren.
Vojenská nemocnica, čaká sa krátko a s výmenným lístkom od Dr. som neplatila nič.
@tetaandulkova tam to flakaju, nikdy viac
@saska85 čo tam flákajú? Akú máš skúsenosť?
@tetaandulkova popri robeni usg sa lekarka bavila s kolegynou, usg robeny za 30sekund, samozrejme nic nenasla (chodim kazdy polrok) a stale tam mam jednu cystu, isla som potom inde a samozrejme, ze tam bola
Skus kontaktovat Polikliniku sever…ja tam chodim a zatial ok
@saska85 Presne tak, vojenska nemocnica otras prístup iba dookola otázka ci už som u nich bola a ci bolo všetko v poriadku a za 30 sekúnd hotovo. Predtým vysetrovali normálne aj par minút. Mam pocit ze tam iba behajú po chodbe a rozprávajú si klebety. Jedna pani tam mala na MR asi panicky atak no vedeli o tom všetci pacienti na chodbe, cez chodbu si hovorili sestričky asi s lekárkou co a ako. Hrôza proste.
@vcielka45 ahoj. prosím ťa to kde ti dali až termín na november? 😵 Aj mňa poslala len som sa ešte nikde neobjednala