Kam na RTG hlavy a k ortopédovi v Košiciach?

lucka_00
2. okt 2020

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť v Košiciach ortopéda a kam na rontgen hlavy? Pripadne ci sa treba objednat .. Ďakujem veľmi pekne 🙂

habibim
2. okt 2020

@lucka_00 ja som chodila k ortopedovi na Moldavsku nad lidlom, MUDr. Mirwais Abdi.. A na rtg hlavy sa určite objednáva.. Myslíš ctg hlavy? To by mal neurológ dat.. Alebo si už bola u neurológa?

lucka_00
autor
2. okt 2020

@habibim objednava sa k ortopedovi že? Mam Napísané RTG sella turcica, nebola som..

habibim
2. okt 2020

@lucka_00 áno, objednáva sa teraz všade..A rtg do nemocnice potom objednať.. Neviem kde to robia.. Ja som bola n ctg hlavy a to na onkológii vo východoslovenská onkologickým ústave (vtedy tam šlo najrýchlejšie objednanie, za 3tyzdne som mala termín od objednania) ale teraz si myslím, že je to už rychlejsie

lucka_00
autor
2. okt 2020

@habibim ďakujem veľmi pekne 🙂 no práveže viem, že všade sa dlho čaká... A potrebujem to celkom súrne... A co sa týka rtg ja som chodila kedysi do vojenskej nemocnice, tam sa síce neobjednávalo ale bolo 5o už dávno a neviem ci aj s týmto tam mozem ísť

fatinn
2. okt 2020

@lucka_00 bez objednávky robí ortopéd na masiarskej ulici. Vola sa Jarabak.. Rovno pôjdeš tam, zapises sa a vezme ta na počkanie.. Vo vojenskej sa neobjednáva tiež ani teraz..bola som tam nedávno na rtg.. Skus sa ísť opýtať

lucka_00
autor
2. okt 2020

@fatinn ďakujem veľmi pekne 🙂 supeeer