Dobry den.
Viete mi prosim poradit dobre kadernictvo v Kosiciach, kde vedia poradit vhodny strih, farbenie, zosvetlenie a neznicia sa upne vlasy?
Dakujem
Moja mama chodí na Lunik 2 Sokolovská 14 neviem presne ako sa vola kaderníctvo ale vraj je tam uzqsnw4 kaderníčka ktorá je super, skromná nenici vlasy a pekfetne strihá. Ja osobne som chodila do OC galéria Beauty expert tam majú veľmi šetrné metódy a kaderníčky ktoré majú veľké skúsenosti so strihmi a farbeniami všetkého druhu, mala som balayage a vôbec mi nezničili vlasy a to som šla z čiernej takmer do blond len cenovo to vyšlo na neskutočne peniaze ale výsledok stal za to. No poznám veľa kadernicok stačí napísať. Lebo som z fachu ako sa hovorí nie som kaderníčka ale kozmetička ale u kadernicok mam toho preskakane. Stačí napísať co presne chceš a na všetko viem odporučiť niekoho. Kaderníčka ktorá perfektne strihá a farbí hádam ani neexistuje ale vinimka potvrdzuje pravidlo 😁len to niečo stojí bohužiaľ
@monika1308 a vieš ak recenziu na salón Lulu? Farbenie?
Tak tam nepoznám žiadnu kaderníčku. Ale ked som si pozrela práce ktoré uverejnili na fb tak myslím, že čo sa strihu týka a farbenia majú skvelú prácu.
@monika1308 ahoj ja by som potrebovala iba podstrihnúť konceky:D a preto hladám nejakú katedrníčku u ktorej 5 minut práce nestoji 30 eur :D lebo naozaj stači zarovno zastrihnuť🙂
@simoonas potom určite niekde v malom salóne na sídlisku. Tam nejedia aj topánky za takéto podstrihnutie.
@danna234 salón BoMi Ťahanovce dedina. Majú aj FB stránku, môžeš pozrieť práce.
Dakujem vsetkym za rady 😊. Pekny den
@helenaprokop Môžem sa spýtať v danom salóne robia farbenie aj so strihanim ? A ako približne vychádza cenovo ? Na stránke som cenník nenašla. Ďakujem
Najlepšia kaderníčka v Košiciach je určite Klaudia Soltisova, aj recenziu som jej dala lebo ju mám rada
@danna234 Aj ja by som to potrebovala vedieť. Prosím.