Je tu niekto z Čane?

simonka1161
26. okt 2020

kedy budú tu testovat ? lebo manžel musi mat ten covid test do pondelka ak nebude mať tak nemôže samozrejme ist do práce ,, !!
Ak tu nebudu do piatku tak kam ma ist ? do Košic ? platý sa tam ako je to ?

Och Igorku žebi ce maria ,,,,, noo :D

habibim
26. okt 2020

@simonka1161 ďalšie testovanie ma byt už celoplošné a od piatka do nedele, čiže stíha do pondelka ho mat... Zavolaj na úrad obecný a tam ti povedia

nela6
26. okt 2020

@simonka1161 ked sa objedna online, dostane termín do cca 48h, ale ten platený 7e , sestra tak bola, aj muz, kedze mali v práci pozitivneho kolegu, necakali na celoplosne

veronikaszabova
26. okt 2020

@simonka1161 ved logicky - po celoplosnom bude mat potvrdenie o absolvovani testu do 30min. Takze do pondelku stiha na 100%. Nechapem tu paniku 🤦‍♀️

simonka1161
autor
26. okt 2020

@veronikaszabova jaka panika ? ja som sa opítala či je tu niekto z čane či nevie niekto kedy tu budú testovat ... niektoých ludi faknt neápem no :(

renka30
26. okt 2020

Testuje sa piatok, sobota, nedela, mozno v obciach kde je menej obyvatelov sa nebude testovat vsetky 3 dni, kazdopadne vysledok testu je vraj do 30 min, takze do pondelka ho isto bude mat. Urcite sa od obce vcas dozviete kedy a kde sa bude mozne dat testovat.

habibim
26. okt 2020

@simonka1161 zavolaj na Obecný úrad... Aj ked myslím si, že už dnes, zajtra to bude v rozhlase

veronikaszabova
26. okt 2020

@simonka1161 aka panika? Z tvojho prispevku to priam krici.
Staci si pozriet stranku RUVZ - mas tam vsetko o celoplosnom testovani (kedy sa testuje).
Je toho plny internet.

simonka1161
autor
26. okt 2020

@veronikaszabova kričím :D :D

simonka1161
autor
26. okt 2020

ešte chcem sa opítat .. ked niesom z čane bývam tu z manželom ale nemam tu trvalé bidlisko možem ist sa tu testovat alebo stamat odkial som iba ?

habibim
26. okt 2020

@simonka1161 to všetko ti povedia na obecnom úrade, keď tam zavoláš... Manžel má trvalé bydlisko v Cani? Ak áno, tak nie je o com.. Ideš aj ty do Cane.. Ešte kvôli testu, čo hovoria, že sa dobrovoľne musí, by si cestovala niekam a máš to tam pod nosom.. Ton nie sú voľby