Ahojte maminky, ženičky, píšem za košický kraj..Možno sa aj vy nájdete v tomto príspevku.Uchádzam sa o miesto informatorky v škole, alebo internáte, niekedy je možnosť 50% vratnik, 50% upratovanie, alebo pomocna sila do škôlky ,upratovanie plus vydaj jedla, mam všetky papiere, deti velke, no nedostanem sa , hoc sa rozdrapím..Buď nereaguju, alebo vam povedia,že nesplňam podmienky...Aj teraz som našla, a už inzerat stiahnuty, ani obraz ani zvuk...Nereaguje nik...ani neodpisali...vsak načo bu sa unuvali...Takisto mam kamaratku, ani za upratovacku sa nevie dostat..Ma deti, tak chcela by do skoly...no bez šance..A potom pridem na vratnicu, sedi tam teta namosurena , bez usmevu...Joj zabudla som...Však splnila podmienky...☹
toto by som obehala osobne. či si sadneš s riaditeľkou, či je to miesto ozaj voľné, osobne by som deklarovala, že toto je presne miesto ktoré chcem a nehlásim sa tam iba preto lebo teraz musím a o 3 mesiace odídem... proste osobný rozhovor.
@katkaseiner dakujem...mam strednu hotelovu akademiu s maturitou, aj vyucny list, cize splna ulohu hygienickeho minima ...
@zuzanka.zuzu dakujem ...aj to uz bolo..bud som sa mala odvolat na personalistku, a ked som sa odvolala, nikto neodpisal...ked som volala , tak tiez ze vybranych uchadzacov budeme kontaktovat...No neozval sa nik...minule som reagovala na miesto informatorky v umeleckej skole, aj som bola na vyber a pani personalna tvrdila, ze 60 zaujemcov
Fíha, vrátnik je lukratívna pozícia? Možno za socializmu lebo kontrolovali cvakacky 😁😁
@limoncino nadpis bol mysleny ironicky...zial pride mi to , ze bohuzial ano
To su vsetko po známosti dohodene zamestnania, proste svokra/sesternica/susedova babka potrebovala niekde dorobiť roky do dôchodku
@hilda08 no uz mi to fakt takto príde, ze je to tak
Podla mna je to skor opacne. Naco by na take miesto brali niekoho s maturitou, ked mozu zobrat nejaku dochodkynu za par supiek?
@nelca84 aj to je jedna z možností...ale zas taka tetka isto nema hygienicke minimum...keď sa bavíme o výdaji jedla v škôlke...kde to vyžaduju
@amelia1234 ja pracujem, ale hladam si ine miesto...
taketo prace sa skor dohadzuju po znamych ci rodine aj ine napr kolega niekolko rokov cakal na uvolnenie ucitelskeho miesta (kvalifikovany) chcel ist zo sukromnej sfery spat do skolstva
hygienicke minimum si spravis v priebehu dna, podla mna to spravi kazdy kto vie citat a pisat
@loginexistuje ano uz to tak vidim...po dnešku urcite
To su vsetko nekvalifikovane miesta, poberu na to dochodkyne co si chcu prilepsit k dochodku.
Hladaj si nieco lepsie.
@amelia1234 nemozem zo zdravotnych dovodov moju pracu dalej vykonavat...
Teraz opačný prípad, my teraz obsadzujeme miesto, administratíva, treba vedieť síce cudzí jazyk ale inak to, po čom tu všetky mamičky túžia.. A nič, nie je z čoho vyberať 🤷♀️ to bude asi tým ze na tieto nekvalifikované práce je oveľa viac záujemcov, ako na tie kde človek musí niečo vedieť
@nelca84 mam polovicny invalidny..hladam si prave to, lebo to viem ze zvladnem
@lesana25 to mi znama vravela...hladaju uctovnicku..a nevedia zohnat...
Problem je, ze si este mlada a mas zbytocne vysoke vzdelanie na taketo pozicie - pre nich si rizikova, pretoze plat bude zrejme minimalka a ocakavaju, ze o mesiac-dva si najdes nieco lepsie. Na taketo miesta beru naozaj dochodkyne alebo ludi so zakladnym vzdelanim.
@sissy27 asi ano..uz rozmyslam vselijak..
@lady15 si tiež niekedy vravim ze som blbá ked im to vravím, ale zas na druhej strane nasledujúce dva roky to inak nebude a moj syn je skolkar, čo znamena ze je casto doma, tak aby vedeli ze mozem aj ocrkovat. Pre mna nema zmysel nastúpiť do novej prace a po prvej ocrke dostat výpoveď.
Kuk skupina kosice hľadajú upratovačku.
za mna to nie je lukrativne miesto....
Na druhej strane nepises ake mas vzdelanie... to je asi dost dolezite ked sa hlasis do nejakej prace.