Ahojte je šanca kupiť byť/garzonku v Košiciach za 10000 samozrejme bez rekonštruacie ??
Ceny sa pohybuju od 70 000 vyssie aj za malicku garzonku :(
@xxxalzbetkaxxx pridaj jednu 0 , teda aspon v BA, u nas v TT je to o trochu menej, ale dlho to trvat nebude a bude to za chvilu za 100 000. A myslim, ze Kosice nie su vynimka
Nulová. Ani garáž na auto za toľko nekúpis
Za takú sumu asi ani na Luník IX
No to pochybujem. Možno tak 10-15 rokov dozadu. My sme malé mesto a teda za 10000 tu ani garáž či malú záhradku nekúpiš
@xxxalzbetkaxxx pozri si stránku s realitami, hneď budeš mat jasnejšiu predstavu
@xxxalzbetkaxxx Kde su byty za 5000? :D
Urcite nie. Bez sance 🙈
@tina4931 Možno si si pomýlila jednu nulu. Neverím, že si za toľko videla byt. Za toľko peňazí byt na Slovensku neexistuje.
@stanulienkat Nepomýlila😉 Predávala osoba, čo ju poznám.
@tina4931 v osobnom vlastníctve, bez ťarchy, bez dlzôb?? Bez cigánskej osady ? No daj link,rada pozriem.
@xxxalzbetkaxxx byt za 5tis E? hned by som kupila niekolko... pokial nevies ceny, skus natukat Reality Kosice, vybrat podla preferencii velkost a uvidis kolko naozaj stoja... za 10E nekupis vlastne nic... byvam na dedine 100km od BA, tu ked kupis pozemok za 22tis. E tak super.... byty za 10 tis. E som nevidela nikde... snad fakt ani na luniku nie
@stanulienkat Ano. Potrebovala rýchlo predať, aj sa podarilo. Môj brat má za 50 tis. dvojizb. prerobený veľký aj s garážou, ale kúpený cca 7 rokov dozadu.
@xxxalzbetkaxxx preco si nepozries stranku s realitami na dany typ byvania a lokalitu?
@xxxalzbetkaxxx Nie je sanca...
Asi tak 10 rokov dozadu sa dala kupit garsonka v povodnom stave tak za 35 000, vtedy som pozerala, cize viem, ze boli, ale vacsinou prizemie a pod. Teraz idu garsonky od 75 000 (kedysi za tolko bol aj 3izbak :D )
Byt za 5000 EUR isto neexistuje.
Tak napr v Ciernej nad Tisou su lacne a asi to je tiez mestecko... ale v KE tazko, tak cca 6 rokov dozadu som videla lacnu garzonku 16m2 v krasnej za cca 22 tis... ked som pred 4 rokmi kupila malu trojku za 75,5 uz som pocula nazory, ze to je strop, to bude klesat... a prd, teraz by som za 105-120 predala bez vahania...
Za 10 tu vsak nekupite nic, este mozte pozriet vzdialenejsie casti, taku Sacu alebo co, mozno tam nieco bude lacnejsie - 50? Nepozerala som, neviem pocom idu garzonky tam (ale pozor, je to dost dialka od kosic, aj ked je to mestska cast)
No v dedinkách pri RS aj 4 izbak za 20 000 ale radsej si kupim byt za 120000 ako byvat blizko svokri😂
Najlacnejšiu garzónku mi našlo za 37 tisic na Terase...za 10 kúpiš možno nejaký stánok s občerstvením 🙄
Bohuzial, za 10tis fakt ani garaz. V Ke isli ceny medzirocne najvyssie hore (takto nejako som to zachytila v novinach). To, co sme minuly rok pozerali za 130tis, teraz stoji 150tis.
@stanulienkat ešte v Čiernej nad Tisou tam fakt boli byty za veľmi nízke ceny okolo 10 000 aj nižšie 😄
@xxxalzbetkaxxx Zial, nie... :(