Ahojte 🙂 tie ktoré ste z KE, vedeli by ste mi povedať, či je ráno problém s parkovaním pri tip tope v Košiciach? Mám tam ísť totiž na jedno vyšetrenie a zisťujem ako je to s parkovaním. Viem, že pred centrom je platené parkovisko čo mi samozrejme nevadí, no či tam nie je stále plné parkovisko, aby som vedela či zaparkovať inde, alebo prísť radšej skôr. Aké máte skúsenosti 🙂
Určite miesto nájdeš na platenom parkovisku pri Tip Tope 😉
My sme boli piatok ráno na pol 9,a bolo dosť voľných miest 🙂
@mirib11 Super ďakujem 🙂 a ešte keď sa môžem opýtať, ja som tam objednaná k lekárke ráno. Viete mi povedať či priamo v tip tope sa nachádzajú ambulancie? Pretože adresa je čsm 18 a mám ísť na prvé poschodie a ukazuje mi to priamo v tejto budove tak či mi náhodou neviete poradiť 🙂
Áno je to rovno v tej budove na poschodí.
Áno, priamo v Tip Tope sú ordinácie lekárov. Ak vojdete do budovy tým vchodom ako je cukráreň, tak zabocite doľava a pôjdete rovno až kým vpravo neuvidíte schody. Nimi sa dostanete hore a už si iba vyhľadajte kam máte ísť 😉
Parkovisko sa priebežne obsadzuje a uvoľňuje - teda to pri ceste ako sú električky. Je veľká pravdepodobnosť že nájdeš voľné miesto.