Ahojte baby, ktoré máte skusenost - keď by som sla rodiť do Šace - je lepšie mat vybaveného pôrodníka, resp. zazmluvneneho, alebo len prist a odrodi Vás, kto má službu? Dakujem za rady 😉
Ja som 2x rodila bez zazmluvnenia a super 🙂 vsetci lekari su tam super
@sofiadi pred 2 rokmi a teraz v januari 🙂 vobec som nemala ten pocit, mala som nadst box, bola som tam cely cas s manzelom a porodnik prisiel len aby ma prvykrat vysetril, potom pichol vodu a uz len porod 🙂 pri oboch porodoch nam bolo dopriate maximalne sukromie a vobec nechodili casto
Ja som tiez nemala lekara, januar 2020, Mudr. Svec. Spokojna som bola.
@sofiadi prve dieta Dr Turcsanyiova a teraz Dr Budinsky, robil predtym v Krompachoch tak je otvoreny novym metodam (mohla som si vybrat ci ne/chcem klystir a pichnut vodu), bez nastrihu a poranenia, po porode som mala dieta hned na sebe, dotepanie pupocnika, neprerusovany 2 hod bonding a vazenie a meranie az po tych 2 hod
2x bez zazmluvnenia , prvý Turcsanyiova ,druhý Michna , pri druhom som bola viac spokojná ,úplne top doktor 👌
Teraz idem druhykrat, bez zazmluvnenia, nemala som ziadne vyhrady a teraz zatial poradne uplne v poriadku, mili, ochotni vysvetlit...
@sofiadi no niektore tie scenare su fakt pravdive..nechcem strasit, ale kamoska v 2017 rodila 2dni a maleho jej potom tahali von kliestami, ona posita vsade mozne. Nemala zazmluvneneho lekara.
Bratrancova zena rodila teraz april 2021, nemala lekara tiez a nechali ju trapit cely den, aby jej v noci robili akutnu sekciu, lebo mala babo vysoko, silne kontrakcie a porod nepostupoval. Takze nie kazda zena ma so Sacou dobre skusenosti. Mam aj kamosky, ktore rodili u Dosedlu, zazmluvneneho ho mali a porod bol super, boli spokojne.
@sofiadi ja som rodila maj 2020 - bez nastrihu, pri MUDr Budinskom, bol zlaty, cely cas masiroval hradzu, bonding super porod
kamoska rodila marec 2020- porod ze tiez super, nezazmlivneny, sice s nastrihom pri Kelijsovi
dalsia kamoska rodila februar 2020- porod nepostupoval, dostala 2 vyvolavacky, cakali den ci sa to rozbehne.. nerozbehlo sa, tak isla na sekciu - mala nejaku lekarku aj lekara (mena neviem)
@molkapolka a sú aj také čo mali Dosedlu a neprišiel k pôrodu 🙂
@diaalex ano jasne..tak je ine, ked sa s niekym poznas roky a ked je prenho rodicka neznama. Tak to funguje vsade, bohuzial.
@sofiadi prišla som a odrodil ma lekár čo mal službu 🙂 aj najblizsie tak pojdem