Tie, ktoré poznáte Košice, kde je lepšie bývanie - SNP 61B alebo ulica Slobody - 4 poschodová bytovka?
snp za mna
Za mňa Slobody, ak to nie je otočene do cesty. Najmä ta 4poschodova bytovka je veľké plus (menej susedov, hluku, problémov, viac miesta na parkovanie). Bývam v takom v KE a na nezaplatenie.
záleží akých máš susedov... 😉
SNP - lepšie
Bývať pri hlavnej, kde už o štvrtej chodia elektricky, chodia až do jedenastej, vo dne v noci sanitky na majakoch, prach a hluk zo stvorprudovky nevyvazi to, že mám na elektricku 2 minúty. Na Slobody je tichšie, park za rohom do obchodu a na MHD max 10 minút.
SNP
Prisťahovala som sa do KE a to more cigánov je neuveriteľné.
@maialeo pozri sa, nikto ta nenúti žiť zrovna tu. Košice sú moje rodne mesto, žila som tu od narodenia a mne sa tu páči, pretože je tu oveľa oveľa viac veci, ktoré sa mi páčia a ktoré mi vyhovuju. A to som cely život bývala jednu zástavu od LXI. Keď sa ti tu nepaci, tak chod ďalej alebo prestaň pindat a začni robiť niečo aby si toto vyriešila. Vďační ti budeme vsetci
@mokon snp - perfektná dostupnosť mhd, bližšie centrum, väčší hluk a prach od križovatiek,električky od 4 rána do 23 a ak okná k spoločenskému pavilónu, tak tam vedia byť akcie. Slobody horšia dostupnosť k mhd, resp. dlhšia cesta na električku, ale tichšia lokalita, 4posch asi bez výťahu.