Ahojte. Mate niekto skúsenosti s klinikou Iclinic v Košiciach? Ďakujem 😊
su noví v KE tak asi vela ešte nebude skusenoti ale som obj. na vyšetrenie sama neviem po tom čo som čitala všetko už
@orsyka5 tiež rozmýšľam nad zákrokom, ale vyhovovalo by mi to viac v zime.
@monikapalo no ja som uz objednana na konzultáciu. Tak uvidime 🤷
@martar nakoniec som to zrušila. Hovorila som o tom so svojou lekarkou a ona mi povedala, že tiež chcela ísť, ale nesla kvôli tomu lebo to človek vymení okuliare za okuliare. Zoperuju daleko zrakost a budu problemy s ktatko zrakostou. Nemusi to byt u každého. Ale clovek nikdy nevie. Takže zatiaľ som to zrusila. Možno v budúcnosti by som aj išla, ale kym nie som na 100% rozhodnuta, dovtedy nechcem ísť.😊
Ahojte, Iclinic ale ze vobec nie, co ci tam je na nic 26 podnetov pre zbabrane operacie oci, cize oblukom ich obist, je to banka na peniaze..
@ivakat248 tak ako mi bolo povedane ...teda vedela som do čoho idem a že moje oči su dosť komplikovane a mam rohovku tenšiu ako treba na to aby sa dalo mi kratkozrakost aj dalekozrakost zoperovať na 0 uplne ...najrv ma nechceli že som mlada na tento typ operacie ale nakoniec konzultovali to s primarom že predsa sa len da už v mojom veku to som mala vtedy 42. Dnes je to už skoro 2 roky a zatial ok len mne ostali dioptrie na blizko tak som si vybrala ..dali mi na výber či do blizka alebo do dialky mi niečo ostane ...tak mam do dialky a používam na TV či do dialky ak treba...takže je to zatial všetko tak ako mi bolo povedane
@orsyka5 tiež by ma to zaujímalo