Čaute baby, mám takú otázku,zastavila ma minule jedna pani,že robí anketu o pleti atď a že ak budem vybraná,tak môžem ísť na čistenie pleti do hotela Centrum v KE. Tak mi volala,že ma vybrali,ale absolútne nič o tom neviem nájsť na nete,co to je za salon a pod.Mate niekto skusennosti?Boli ste tam niektorá? Zdá sa mi to divne,ze vôbec nič o tom neviem najst😶🌫️
@mathias232 Áno,pomýlila som sa. No každopádne o tom nič nie je na nete. Boli ste tam niekedy niektorá?? Je mi to divne,ze vôbec nič o tom neviem nájsť
@topanocka15 pani si tam prenajala priestor a tam predáva nejakú kozmetiku v MLM systéme. Niečo ti spraví, ponúkne kozmetiku a keď nič nekúpiš tak bude otravovať. Loví zákaznícky ako vie. Kozmetický salón tam nie je.
@viestta Ahaaa a vy ste tam boli? Myslela som si,že niečo také to je. Každopádne tam nepôjdem.
Presne tak ako vraví viestta, je to predpokladám nejaký Avon, Oriflame, Mary Kay a podobné mlm hovadiny.. po Tom "skvelom" čistení ti bude pol hodinu tlačiť do hlavy,aby si s nimi spolupracovala a mala kadejaké "členské výhody". No proste blbosť a nešla by som.
Nejdem tam,písala som,že nie. Kašlem na také somariny, nie je to pre mňa. Chcela som len vedieť,či tam niekto bol,či má skúsenosti,tak som rada,že ste sa ozvali.
@topanocka15 nebola, ale viem ako fungujú tieto "kozmeticky"
@topanocka15 ahoj, urcite neodporucam, mna tiež takto zlákala, prišla som tam, nič s kozmetikou to spoločne nemalo, prvý krok do “salónu” a zaskočia ta namiesto kozmetického kresla plastové záhradné stoličky 🙂 vsade povykladane LR produkty. Slušne som jej hneď na začiatku vysvetlila že nebudem meniť svoju lekárensku kozmetiku, a čistenie? Hrôza. Prišla som domov a po jej “čistení” som mala neodlicene nánosy makeupu, keďže som k nej šla z prace. Slušne som všetko odmietla a už sa neozvala 🙂
Oooooch…. Pozor na tú ženu!!!🤦♀️