Ahojte maminy, ako prosim riesite ked potrebujete ist na hlavnu postu v KE s kociarom ? Existuje tam nejaky bezbarierovy pristup ?
Veru mohli by tam čosi urobiť,preto chodím až na sever
Akoze je to smutne ze v mojom okoli zrusili uz 3 posty. Baliky mi chodia na hlavnu postu a ja si stale musim zhanat strazenie k malemu aby som sa tam dostala. To je fakt taky problem tam spravit nieco bezbarierove 🤦♀️ este viac schodov tam mohli dat ..
@viky_21 Je to historicka budova, myslis, ze tie schody tam postavili nedavno len tak z rozmaru?
Uz sa to viackrat riesilo, ak sa dobre pamatam tak vraj pamiatkari nepovolili - neviem ci to bola pravda.
Urcite by to vyriesit mali, dovtedy normalne poprosit okoloiducich aby pomohli kocik vyniest alebo vratnika/sbs.
@annlis je to hanba, ja si myslim zeby mohli urobit hoc z dvora nejaky bezbarierovy pristup. Rozmyslala som ci to nedat do medii, ze sa mozno veci pohnu. Lebo. To nie je len vec mamiciek ale aj starsich kudi co sa musia pol hodiny stverat do tych schodov
Nosič?
@bambulka814 ano, mam aj ten a “bezne v provozu” ale tam vacsinou idem po balik - cize kocar je vyhoda. Ja nevravim, ze sa na tu postu neviem dostat - o tom potom. Vravim, ze by sme sa v 21.stor mali zamyslat nad bezbarierovostou takych dolezitych institucii.
A teda - ja byvam na juhu, napriek tomu nie je moja ulica spadova do astorie ale na hlavnu co mam hoooodne od ruky z juhu. “Preposielanie” balikov ci zmena spadovej posty je nemozna 🤷🏻♀️
Preco na nas nadava prefarbena baba na poste v kosiciach?Ha?Uz jej mame plne zuby.Huhuuuu pekladas palety baba tak nenadavaj na inych okolo seba.Perfarbena baba
@viky_21 je tam dole číslo a prídu ti pomoct