Hľadanie podľa mena a priezviska
Človek ktory bol umiestneni v detskom domove kojeneckom ustave nepozna svoj rodokmeň nepozna surodencov a biologických rodičov
Ja som bol umiestneni v kojeneckom ustave hurbanova 42 Košice a volam sa Tomaš Cifra narodení 1992 biologických rodičov nepoznam ale viem že sa volali milan Cifra a alžbeta Cifrová
Touto cestou by som chcel nájsť svojich surodencov ktorych som nikdy nemal budem rad za každu odpoveď a pripojenie sa do diskusie dakujem.
@mamanadruhuu.... Ďakujem veľmi pekne ❤️
@makova333..... ďakujem pekne 👉🏼❤️
Vela stasticka 💙💙💙👶
@bengchavo ahoj, ja som tiež bola na Hurbanovej, skúšal si ich kontaktovať? Ja som si s pracovníčkou dohodla termín stretnutia a spisala som žiadosť o kontakt rodičov a surodencov.
nikinka169..... čo chceš?!!!
@veronika0282729 o co ti ide?
nikinka169..... Hľadáš svojich súrodencov!!??
@veronika0282729 áno, hľadám, prečo?
@nikinka169 a vieš ako sa aspoň volajú?
@veronika0282729 viem meno len jednej sestry, aj to neviem, ci je aktuálne
@nikinka169 a ako sa volá?
@nikinka169 som vydela že si ešte minuli rok hľadala tam aj si dala tuším mena len nevieš či sú aktuálne
@veronika0282729 ano, len neúspešne, tak som to nesilila uz
@veronika0282729 Veronika Vargová
@nikinka169 som vydela že si to riešila aj cez právničku.... Prečo ich chceš spoznať? Ja viem že ma nič do toho nieje ale tak som zvedavá ale ja nechceš nemusíš mi odpísať
@veronika0282729 cez právničku nie, ale pracovníčku na Hurbanovej z detského domova, tak vieš, človek chce spoznať súrodencov, prešli si tým istým čo ja, o rodičov mi nejde, o nich viem dosť a nebolo to nič dobré.
@nikinka169 Chápem ta...... Vydela som že už rok a pol ich hľadáš
@veronika0282729 no aj dlhšie, asi 3 roky
@nikinka169 tak to je už dosť dlho a stále si nič nenašla?..... A naozaj ich chceš spoznať? Ja viem že ma nič dotoho nieje ale toľko rokov si ich nekontaktovala a teraz chceš? Ja ani nechápem že ako to je....... Ja šanujem také deti teda podľa mňa oni sú už dospelé ale aj tak šanujem.....
@nikinka169 skús na FB je taká skupina kde hľadajú ľudia..... tušim volá sa to hľadame stratené kontakty..... Takto ty viem pomôcť
@veronika0282729 ano tam už som skúšala a nič, no lebo ja som nevedela od mala, že som adoptovana, dozvedela som sa to keď som mala 22 rokov, preto až taky čas, vieš?
@nikinka169 skús ešte raz možno niečo nájdeš nikdy nevieš...... Už ťa chapem a môžem sa ťa opitať koľko máš rokov?
@nikinka169 prepáč že som sa opýtala len mi prídeš fajn tak len som ty chcela pomôcť nič viac
@veronika0282729 mam 28 rokov.. no tak neviem, ci mam ešte do toho rýpať, keď sa mi to doteraz nepodarilo
@nikinka169 no ty musíš vedieť či chceš spoznať súrodencov alebo nie to je len na tebe..... A prečo ich až tak súrne hľadáš? Ak sa môžem opitať ?
@veronika0282729 už ich súrne nehľadám, hľadala som, keď bolo pre mňa všetko čerstvé a hľadala som 4 roky, pretože som ich spoznať chcela, nevidela som za tým nič zlé.. ale mam pocit, že ich neviem nájsť preto, že ich nájsť nemám.. asi..
@nikinka169.... Poviem ty síce ja neviem čo by som asi robila ale keby som bola v tvojej situácii asi by som skúšala ďalej.... Skúsila by som znova dať na FB že hľadám súrodencov.... Ľutujem no
Ahoj. Na fb je skupina ohľadom hľadania ľudí. Skús tam. A volá sa - hľadám stratené kontakty na kamarátov, spolužiakov, kolegov...
Veľa ľudí tam naslo aj svoje rodiny či súrodencov z domova.
Držím silno palčeky.