Hľadám si prácu

momkaa
29. máj 2021

Ahojte idem si sám pre radu pomoc za každú jednu budem vďačná hľadám si prácu a chcem sa opýtať či niejaka mamička nevie o nejakej prosím nie predaj kozmetiky a pod.. ďakujem som skôr za manuálnu prácu hľadám niečo cez deň keďže chcem dať dieťa do škôlky a ja chcem si nájsť manžel tiež pracuje ale nestačí nám to tak chcem niečo pekne poprosiť či už o upratovanie všetko možné ešte dávnejšie som pracovala v brigadovala na plavárni v stánku pri vyčape podávanie jedla pokladna ak niečo prosím dajte mi vedieť košice ďakujem verím , že mamičky si pomôžu budem nesmierne vďačná ... prosím blbe momenty nie chodila som sa pýtať a ako náhle videla dieťa alebo som im to spomenula tak nie hľadám niečo od tej 9 do tej 3 pol4 ďakujem pekne budem vďačná

jarmila2010
29. máj 2021

skus napisat do prispevku mesto,kde hladas pracu

momkaa
autor
29. máj 2021

@jarmila2010 je to tam napísané

momkaa
autor
29. máj 2021

@jarmila2010 asi 5 riadok od spodu

jarmila2010
29. máj 2021

@momkaa uz vidim..uplne sa to v texte straca,lebo je to aj bez velkeho pismena...dala by som na zaciatok na uputanie

nafka0483
30. máj 2021

@momkaa Od 9tej do 3-pol4tej, to nie je ani cely uvazok. Cize hladas asi skrateny. Skus napr. Lidl - znama tak robila a na predajni si vedela dohodnut smeny tak aby to vyhovovalo. A nechod na pohovory alebo pytat sa s dietatom, chod sama.

jarmila2010
30. máj 2021

@nafka0483 ale aj keď umožnia robiť skrátený úväzok,nie je to tak,že len na rannú...a chcú aj robiť nejaké víkendy...hľadám podobnú robotu,kým sú deti menšie,ale po marketoch bez šance...alebo ponúknu,len dohodu

nafka0483
30. máj 2021

@jarmila2010 Zalezi od konkretnej predajne, pretoze ako pisem znama robila tak, ze sa dalo dohodnut. Niekedy robila len ranne, inej zas vyhovovalo robit poobedne ked mala muza doma a straal sa o dieta. Niekedy robila aj cez vikend, niekedy mala vikendy volne. Nestriedalo sa jej to nijak pravidelne, vzdy sa individualne dohadovali, pretoze na predajni ich robilo viac na skrateny uvazok a navzajom si vychadzali v ustrety aj s veducou. Niekomu vyhovovalo urobit 3 dni 8 hodin a potom mat volno, inym prist kazdy den na 4-6 hodin...

jarmila2010
30. máj 2021

@nafka0483 v kaufe mi odpísali,napriek neustále zverejnenemu inzerátu,že miesto obsadené,ale že som pre nich perspektívna sila do budúcna😅Tesco mi bolo ochotne dať,len dohodu a prerobiť 2vikendy v mesiaci...žiadny skrátený stály úväzok ,lebo majú kopec študentov a proste ,potrebujú ich najmä na sviatky a prázdniny...a keďže muž pracuje mimo SK,tak pri deťoch sa nemám s kým prestriedat,lebo babky sú nefunkcne a neochotne...ďalším problémom je pokrytie prázdnin...8rocnu nemôžem v žiadnom prípade nechať doma dlhšie..je dosť živá a bývame na 4.poschodi v paneláku,takže to nepripadá do uvahy...syn piatak,už by to zvládol,ale ako dozor mladšej sestry nie...

nafka0483
30. máj 2021

@jarmila2010 Nehovorim o Kaufe a Tescu, ja pisem o Lidli!

jarmila2010
30. máj 2021

@nafka0483 chápem,ale tam je to veľmi podobné...

nafka0483
30. máj 2021

@jarmila2010 Ako vies? Pracovala si tam? J ahovorim o konkretnej skusenosti ako to mala znama na prislusnej pobocke, kde sa vedeli dohodnut. Kym nevyskusas rozne pobocky, tak negeneralizuj podla toho co tebe povedali v Kaufe a v Tescu, pretoze Lidl dava bezne skratene uvazky.

jarmila2010
30. máj 2021

@nafka0483 mám tam 2 známe,kt tam pracujú,už roky a som sa ich pýtala..potom som tam,ani žiadosť nedala..sami mi povedali,že na rannú by každý chcel robit a to by nerobilo dobrotu...ale nehadám sa,že inde to môže fungovať inak,ak to záleží od vedenia konkrétnej predajne

nafka0483
30. máj 2021

@jarmila2010 Ved presne to hovorim, ze treba skusat, lebo kazda predajne ma inych zamestnancov, inych veducich a jasne ze ked vsetci chcu robit len ranne, tak to nejde. Ale prave to je dobre, ze velakrat vedia vyskladat ludi tak, aby to vyhovovalo vsetkym ;)

miskanathan
31. máj 2021

@momkaa znama tak pracuje v Lidl.pri Astorii...dohodla sa a robi len denne