Ahojte idem si sám pre radu pomoc za každú jednu budem vďačná hľadám si prácu a chcem sa opýtať či niejaka mamička nevie o nejakej prosím nie predaj kozmetiky a pod.. ďakujem som skôr za manuálnu prácu hľadám niečo cez deň keďže chcem dať dieťa do škôlky a ja chcem si nájsť manžel tiež pracuje ale nestačí nám to tak chcem niečo pekne poprosiť či už o upratovanie všetko možné ešte dávnejšie som pracovala v brigadovala na plavárni v stánku pri vyčape podávanie jedla pokladna ak niečo prosím dajte mi vedieť košice ďakujem verím , že mamičky si pomôžu budem nesmierne vďačná ... prosím blbe momenty nie chodila som sa pýtať a ako náhle videla dieťa alebo som im to spomenula tak nie hľadám niečo od tej 9 do tej 3 pol4 ďakujem pekne budem vďačná
@jarmila2010 je to tam napísané
@jarmila2010 asi 5 riadok od spodu
@momkaa uz vidim..uplne sa to v texte straca,lebo je to aj bez velkeho pismena...dala by som na zaciatok na uputanie
@nafka0483 ale aj keď umožnia robiť skrátený úväzok,nie je to tak,že len na rannú...a chcú aj robiť nejaké víkendy...hľadám podobnú robotu,kým sú deti menšie,ale po marketoch bez šance...alebo ponúknu,len dohodu
@jarmila2010 Zalezi od konkretnej predajne, pretoze ako pisem znama robila tak, ze sa dalo dohodnut. Niekedy robila len ranne, inej zas vyhovovalo robit poobedne ked mala muza doma a straal sa o dieta. Niekedy robila aj cez vikend, niekedy mala vikendy volne. Nestriedalo sa jej to nijak pravidelne, vzdy sa individualne dohadovali, pretoze na predajni ich robilo viac na skrateny uvazok a navzajom si vychadzali v ustrety aj s veducou. Niekomu vyhovovalo urobit 3 dni 8 hodin a potom mat volno, inym prist kazdy den na 4-6 hodin...
@nafka0483 v kaufe mi odpísali,napriek neustále zverejnenemu inzerátu,že miesto obsadené,ale že som pre nich perspektívna sila do budúcna😅Tesco mi bolo ochotne dať,len dohodu a prerobiť 2vikendy v mesiaci...žiadny skrátený stály úväzok ,lebo majú kopec študentov a proste ,potrebujú ich najmä na sviatky a prázdniny...a keďže muž pracuje mimo SK,tak pri deťoch sa nemám s kým prestriedat,lebo babky sú nefunkcne a neochotne...ďalším problémom je pokrytie prázdnin...8rocnu nemôžem v žiadnom prípade nechať doma dlhšie..je dosť živá a bývame na 4.poschodi v paneláku,takže to nepripadá do uvahy...syn piatak,už by to zvládol,ale ako dozor mladšej sestry nie...
@jarmila2010 Nehovorim o Kaufe a Tescu, ja pisem o Lidli!
@nafka0483 chápem,ale tam je to veľmi podobné...
@jarmila2010 Ako vies? Pracovala si tam? J ahovorim o konkretnej skusenosti ako to mala znama na prislusnej pobocke, kde sa vedeli dohodnut. Kym nevyskusas rozne pobocky, tak negeneralizuj podla toho co tebe povedali v Kaufe a v Tescu, pretoze Lidl dava bezne skratene uvazky.
@nafka0483 mám tam 2 známe,kt tam pracujú,už roky a som sa ich pýtala..potom som tam,ani žiadosť nedala..sami mi povedali,že na rannú by každý chcel robit a to by nerobilo dobrotu...ale nehadám sa,že inde to môže fungovať inak,ak to záleží od vedenia konkrétnej predajne
@jarmila2010 Ved presne to hovorim, ze treba skusat, lebo kazda predajne ma inych zamestnancov, inych veducich a jasne ze ked vsetci chcu robit len ranne, tak to nejde. Ale prave to je dobre, ze velakrat vedia vyskladat ludi tak, aby to vyhovovalo vsetkym ;)
@momkaa znama tak pracuje v Lidl.pri Astorii...dohodla sa a robi len denne
skus napisat do prispevku mesto,kde hladas pracu