Ahojte. Odchádzam do novej prace. Náplňou tvojej bude práca s kasou a dokladanie tovaru. Pracuje sa 2 dní ráno 2 poobede 2 voľno. Práca nie je náročná. Kolektív v pohode. Šéf ľudský empaticky ochotný 🙂 mam 2 deti a platovo sa pohybujem okolo 1200 s bonusmi co nie je zle. Vo výplate sú nadčasy osobne ohodnotenie sviatky víkendy. 🙂 je to v Košiciach. Nechaj komentár a pre viac info napíšem správu. Ideálne začať čím skôr
@svetlonos potraviny malinke preto tam nie je toľko roboty ako napr v kauflande ci dokonca v milk agre. Su oveľa menšie
Preco teda odchadzas,ked je tam tak super?
Poprosím viac info,vdaka
Poprosim napisat
@elizabet173 lebo ja odchádzam a nechcem zostať vo výpovednej dobe ale dohodou odísť keďže nečakane nastupujem skôr než som čakala
Napíšem doma viac info 🙂
@iwesska prijali ma do prace po ktorej som roky túžila 🙂
@elizabet173 ďakujem. V podstate áno. Nenechám im "prázdne miesto" v smenovke a keby sa našla baba čo má aspoň trochu prax bolo by úplne super. Ja som šla bez praxe a rýchlo som sa zaučila. Aj keď sa mi tam paci keď raz niekomu srdce piští po inom tak s tým nič neurobí. Zato pochopila som tam ako si predavačky zaslúžia obdiv a sú ľuďmi úplne nedocenené. Aj doma mi xkrat ako decku vstepovali ako predavačka nechceš skončiť ze to môže robiť hocikto
Ale houby. Aj ta pani ma obrovskú zodpovednosť a musí sa správať profesionálne. Určite to len taká obyčajná robota nie je ako sa popisuje. Majú môj obdiv
No neviem, prilis pekne na to aby to bola pravda 🙂?