Ahojte…
Všetky moje kamošky sú zadané, ja som momentálne single 26ročná a baví ma cestovanie a jednolôžková izba je drahá :D moje preferencie sú či už oddych pri mori nejaký all inclusive alebo spoznávanie niečoho nového… týmto hľadám podobne zmýšľajuce nové kamošky cca vo veku 23-35 rokov.. som z Košíc ale to je v podstate jedno 🙂 proste kľudne aj viac bab ktore by sme šli spolu možno si sadneme a bude to mega 🙂 niečo po Slovensku može byť alebo aj zahraničie..
@omg1992 teoreticky aj kamoš to je jedno..horšie je to že zapad :D ale napíš
@omg1992 napíš mi možno by sme vedeli niečo zriešit :D
Ahoj, mne chýba taká kamoška na cestovanie 🙂 kludne aj po SR🙂
ja som začala po SK cestovať sama. Ešte aj Rakúsko dám sama. Niekedy mám pocit, že mi spoločnosť prekáža, Ale na turistiku a hlavne do lesa, tiež nemôžem niekoho zohnať. Mojim kámoškám sa už nechce, ja mám 48r a tiež sa ťažko hľadá aj v tomto veku niekto
Ale na FB je viac skupín parťák na dovolenku, turistiku, turisti zo západu, či ako sa volá skupina, tak skúste aj tam. Možno sa niekto ozve
@omg1992 veď tu plačeš, že nemáš ani na elektrinu ktorú by zožrala klíma, ako ty chceš chodiť niekam ? Slečna ta asi nepozná, keď ta prijala ako možnosť. Dievča utekaj
Ahoj napíš mi, mám 26, tiež žijem v Ke 🙂
@omg1992 vidíš, nezvláďaš svoje emócie