Ahojte, hľadám kamošku v KE 🙂 mám 30rokov, rada by som sa spoznala s nejakou milou holkou ktorá vie čo v živote chce. Dieťa nemám, nefajčim, nepijem. Žijem slušný život, občas by mi dobre padla príjemná spoločnosť. Káva, prechádzky, shopping, výlety a pod.
Ahoj môžeš napísať 🙂 mam síce deti ale to by nemal byt problém 😃
@slecnazkosic ahoj, tiež som nad tým rozmýšľala ako by som si našla novú kamošku a tu hneď čítam tento príspevok 😊 mám 28 rokov, žiadne deti, bývam priamo v KE, nefajčím, nepijem a takisto by som si rada s niekým vyšla vonku vyvetrať hlavu 😊 kľudne píš, budem len rada 😊
@slecnazkosic ahoj, mam par rokov viac, no tiež mi chyba kamoška na sem tam vybehnutie, kavu, prechadzky. Aj ked mam deti, ta kamoska na chyba. Tak ak by si chcela kludne piš...
ahoj, tiez som z Kosic, len skoda, ze som momentalne za hranicami. Rada by som spoznala novych ludi. 🙂
@bessie12 píšem ti 🙂
Pridavam sa, ak chces napis 🙂
@slecnazkosic ahoj, ja zijem v KE 5.rok, mam 28 s som slobodna, bez zavazkov, tiez tu nemam nejak vela kamosiek, ak chces kludne napis , budem len rada 🙂
Ahoj. Mam cerstvych 29. Vela deti ale raz za cas mi dobre padnena 2/3h vybehnut niekam sama alebo s jednym babom. Kludne napis. ;)