Zdravim chodi/la nektora k mudr. Rychvalskej z vojenskej nemocnici? Nasla som ju nahodne na inzernete a potrebujem chodit pocas tehotenstva. Poprosim o skusenosti s pani doktrokou. Dakujem
@tajnahostka ahoj áno tiež som chodila aj chodím počas prvého tehotenstva som začala a do teraz chodím a je to najlepšie čo som mohla spraviť ísť k nej aj doktorka aj sestrička sú úžasné a lepšie som ani nájsť nemohla 🙂
Max . spokojnost aj pocas tehu aj po chodim a sestricka uplne super
Top, zacala som pred tehotenstvom, pocas a pokracujem aj po 🤗
@wladusa je to nutne chodit aj po tehotenstve ?
@tajnahostka ja chodím na pravidelné kontroly, práve vďaka týmto podrobnejším vyšetreniam sa u mňa zistilo, že lieky na riedenie krvi musím brať aj po. S Clexanom som skončila 2t po pôrode cca a opätovné testy aj na SPS (syndróm lepivých doštičiek) mi potvrdili bohužiaľ, že sa liekom nevyhnem, takže hematológia sa stala pre mňa typom lekára ako zubár, ktorého musím v rámci prevencie navštevovať, ale u každého je to individi 🤗
prosím Vás a ona má ambulanciu vo vojenskej alebo na Protifašistických bojovníkov?
@tajnahostka ano, cele tehu som k nej chodila. Aj teraz po tehotenstve. Velmi mila doktorka a aj sestricka. Nemozem povedat ziadne negativum