Ahojte,
Chcela by som sa opýtať či nepoznáte nejakú dobrú hematologičku? Nakoľko ma odoslali zo sanatória Helios v KE. Tak len či náhodou 🤷♀️🙂
Veľká vďaka 🙂
@ikonica telefonovala som. Strašne ochotná sestrička a milá po telefóne ale bohužiaľ až 7.02.2022 by mali voľný termín a mne je to už neskoro 😔 veľká vďaka za typ 😇
@snazilka2021 ja tiez chodim k Janke Hulikovej, ale dnes budes mat problem si najst skor termin :/ ja som sa k nej dostala tiez skor len vdaka tomu ze som uz bola tehotna, inak by som cakala 3 mesiace :(
Tiez si myslim, ze skorsi termin asi nedaju nikde... Ja som k nej chodila v PO... Velka odbornicka... Teraz uz posobi len v KE... Teraz chodim ju Dr. Kazimirovej v PO, ale myslim, ze ani tu nebude skorsi termin...
Richvalska vojenská nemocnica
@monickammm lenže zatiaľ tehotná nie som ale máme v rodine potraty...no sestra, mama a mne vznikajú z ničoho nič modriny po tele tak hlavne z toho dôvodu ma Dr poslal z centra... Neviem no volala som do viacerých ale niektorí Dr ani nezdvíhajú.. Je to ťažšie ako som si to myslela,
Veľká vďaka 🙂 ozvem sa im v pondelok, dám Vám vedieť či som vôbec niečo našla 🙂
@snazilka2021 ahoj. Dr. Beňová. Ani tam nevolaj. Rovno chod. Máj pri sebe výmenný lístok ten určite chcú aj správu ak máš. A chod tam. Sestrička pravidelne vychádza , treba jej dať kartičku poistenca a ten lístok a správu a tváriť sa zúfalo 🙂 v ten deň Ťa vezmú ale upozorňujem že sa nacakas dlho. Ja som tiež nevedela zohnať a takto má vzali hneď v ten deň……
@kari55 keď smiem presne vedieť kde sa nachádza táto pani doktorka? Som zúfalá, potrebujem sa dostať niekde...
@snazilka2021 Brigadnicka 2, na Terase.
Ja som bola najprv na tej brigádnickej ale keď somvidela koľko tam je ľudí tak som to vzdala. Šla som potom do tej vojenskej k doktorke richvalskej a urobila mi všetko čo sa dalo aj nedalo.. čakala som síce asi mesiac ale mne to až tak nesúrilo
Vyskúšam ísť ku MUDr. Beňovej a uvidím čo v takom prípade... Dnes som obvolala tiež Šaca až koncom apríla, ďalšia ambulancia v polovici mája...😔
@snazilka2021 no ja som chcela ísť veľmi k Dr Hulikovej ale termín mi dali veľmi neskoro. Potrebovala som to riešiť hneď. Som tehotná a nastal vážny problém. Takze som šla k Dr Benovej a povedala som si že sa z tej čakárne ani nepohnem kým má nevezmú …..a čakala som fakt dlho cez dve hodiny ale odhodlane 😀 ale stále sa tam dlho čaká na každé vyšetrenie no som rada že má vzali hneď
Janka Hulíková je fakt super, ale keď som ešte v r. 2014 chcela termín, tak mi v júli povedali, že najbližší majú v novembri. Takže termín o dva mesiace je na hematológii ešte dosť krátka čakacia doba. Žiaľ 😕
@snazilka2021 ja chodím do Šace na polikliniku-vstupný areál U.S.S. Väčšinou k pani primárke Bratkovej, naposledy tam boli dve, druhá bola tiež veľmi milá mladá pani doktorka. Setrička je tiež úplne v pohode. Samozrejme s termínmi je tiež trochu problém. Avšak nemyslím, že by si musela čakať niekoľko mesiacov.
Hulikova keď som zháňala pred cca 4 mesiacmi povedala že neberú nových
@marietaaaa11 Nakoniec som bola u MUDr. Hulíkovej a čakám na výsledky 🙂
Moja mama má nízké trobocity v krvi pani Hulíková s tým zaoberá?
Dr. Hulikova