Hematológia Košice

snazilka2021
3. dec 2021

Ahojte,
Chcela by som sa opýtať či nepoznáte nejakú dobrú hematologičku? Nakoľko ma odoslali zo sanatória Helios v KE. Tak len či náhodou 🤷‍♀️🙂
Veľká vďaka 🙂

ikonica
3. dec 2021

Dr. Hulikova

snazilka2021
autor
3. dec 2021

@ikonica telefonovala som. Strašne ochotná sestrička a milá po telefóne ale bohužiaľ až 7.02.2022 by mali voľný termín a mne je to už neskoro 😔 veľká vďaka za typ 😇

monickammm
3. dec 2021

@snazilka2021 ja tiez chodim k Janke Hulikovej, ale dnes budes mat problem si najst skor termin :/ ja som sa k nej dostala tiez skor len vdaka tomu ze som uz bola tehotna, inak by som cakala 3 mesiace :(

ikonica
3. dec 2021

Tiez si myslim, ze skorsi termin asi nedaju nikde... Ja som k nej chodila v PO... Velka odbornicka... Teraz uz posobi len v KE... Teraz chodim ju Dr. Kazimirovej v PO, ale myslim, ze ani tu nebude skorsi termin...

ninka99865
3. dec 2021

Richvalska vojenská nemocnica

snazilka2021
autor
3. dec 2021

@monickammm lenže zatiaľ tehotná nie som ale máme v rodine potraty...no sestra, mama a mne vznikajú z ničoho nič modriny po tele tak hlavne z toho dôvodu ma Dr poslal z centra... Neviem no volala som do viacerých ale niektorí Dr ani nezdvíhajú.. Je to ťažšie ako som si to myslela,

snazilka2021
autor
3. dec 2021

Veľká vďaka 🙂 ozvem sa im v pondelok, dám Vám vedieť či som vôbec niečo našla 🙂

kari55
4. dec 2021

@snazilka2021 ahoj. Dr. Beňová. Ani tam nevolaj. Rovno chod. Máj pri sebe výmenný lístok ten určite chcú aj správu ak máš. A chod tam. Sestrička pravidelne vychádza , treba jej dať kartičku poistenca a ten lístok a správu a tváriť sa zúfalo 🙂 v ten deň Ťa vezmú ale upozorňujem že sa nacakas dlho. Ja som tiež nevedela zohnať a takto má vzali hneď v ten deň……

snazilka2021
autor
5. dec 2021

@kari55 keď smiem presne vedieť kde sa nachádza táto pani doktorka? Som zúfalá, potrebujem sa dostať niekde...

kari55
6. dec 2021

@snazilka2021 Brigadnicka 2, na Terase.

ninka99865
6. dec 2021

Ja som bola najprv na tej brigádnickej ale keď somvidela koľko tam je ľudí tak som to vzdala. Šla som potom do tej vojenskej k doktorke richvalskej a urobila mi všetko čo sa dalo aj nedalo.. čakala som síce asi mesiac ale mne to až tak nesúrilo

snazilka2021
autor
6. dec 2021

Vyskúšam ísť ku MUDr. Beňovej a uvidím čo v takom prípade... Dnes som obvolala tiež Šaca až koncom apríla, ďalšia ambulancia v polovici mája...😔

kari55
6. dec 2021

@snazilka2021 no ja som chcela ísť veľmi k Dr Hulikovej ale termín mi dali veľmi neskoro. Potrebovala som to riešiť hneď. Som tehotná a nastal vážny problém. Takze som šla k Dr Benovej a povedala som si že sa z tej čakárne ani nepohnem kým má nevezmú …..a čakala som fakt dlho cez dve hodiny ale odhodlane 😀 ale stále sa tam dlho čaká na každé vyšetrenie no som rada že má vzali hneď

asenet
6. dec 2021

Janka Hulíková je fakt super, ale keď som ešte v r. 2014 chcela termín, tak mi v júli povedali, že najbližší majú v novembri. Takže termín o dva mesiace je na hematológii ešte dosť krátka čakacia doba. Žiaľ 😕

mimi16
7. dec 2021

@snazilka2021 ja chodím do Šace na polikliniku-vstupný areál U.S.S. Väčšinou k pani primárke Bratkovej, naposledy tam boli dve, druhá bola tiež veľmi milá mladá pani doktorka. Setrička je tiež úplne v pohode. Samozrejme s termínmi je tiež trochu problém. Avšak nemyslím, že by si musela čakať niekoľko mesiacov.

ninka99865
7. dec 2021

Hulikova keď som zháňala pred cca 4 mesiacmi povedala že neberú nových

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka2021
autor
21. jan 2022

@marietaaaa11 Nakoniec som bola u MUDr. Hulíkovej a čakám na výsledky 🙂

noemi1983
24. aug 2024

Moja mama má nízké trobocity v krvi pani Hulíková s tým zaoberá?