Cavte, chcem sa spytat na odporucania na najlepsieho gynekologa, a hematologiu, chcela by som preniest kartu z ineho mesta da sa to? Koho odporucate? Dakujem
Ja som tiež za gynekop
Hematologia- jana hulikova
Prosim piste mi aj ktora to je nemocnica kedze nie som tunajsia dakujem
Žiadna nemocnica.. To sú lekári, stačí si vyhľadať na googli kde ich nájdeš...
Mudr. Knop - Gynekop ♥️ Mlynská 26. Najlepsi a hlavne najludskejsi gynekolog ♥️
Aj ja som za www.gynekop.eu a MUDr. Knop. Je to zatiaľ môj 3ti gynekológ, no úplne najlepší, už nemením. 🙂 A sestričky sú tiež úžasné a veľmi milé. Akurát zajtra im volám. 😀
Hematologičku odporúčam tiež Janku Hulíkovú. Veľmi milá doktorka. Hneď vedľa má ordináciu asi jej mama Mária, no na základe lepších hodnotení som išla k Janke. Tak len pre info aby si sa nepoplietla.
https://www.poliklinikapriradnici.sk/hematologia
Hematologicka sa pripajam taktiez k Janke Hulikovej - poliklinika pri radnici (tak sa naozaj vola, ulica je strojarenska) a gyn ja som spokojna s Mudr. Hoppan - poliklinika nad jazerom ale je dost drahy. + teda este nemam skusenost priamo s tymito dr, ale ak ti ide aj o efektivnost chodu (ziadne cakanie) tak si pozri polikliniku procare kvp, dr su tam vo vseobecnosti dobri, ludia si pochvaluju, len tiez si zacvakas
Nemocnica sv. michala - gynekologia -Peter Linkesch -3poschodie , hematologia - Monika Rychvalska - 1. poschodie
MUDr Knop na Mlynskej ....najlepší, najľudskejši veľmi milý a precízny 🙂
Gynekop za mna. Hematolog ziaden. :D