Hematológia a gynekológia v Košiciach

19. jan 2023

Cavte, chcem sa spytat na odporucania na najlepsieho gynekologa, a hematologiu, chcela by som preniest kartu z ineho mesta da sa to? Koho odporucate? Dakujem

ivangeline
19. jan 2023

Gynekop za mna. Hematolog ziaden. :D

gumkac19
19. jan 2023

Ja som tiež za gynekop

christie11
19. jan 2023

Hematologia- jana hulikova

autor
19. jan 2023

Prosim piste mi aj ktora to je nemocnica kedze nie som tunajsia dakujem

hrvn
19. jan 2023

Žiadna nemocnica.. To sú lekári, stačí si vyhľadať na googli kde ich nájdeš...

shewinka
19. jan 2023

Mudr. Knop - Gynekop ♥️ Mlynská 26. Najlepsi a hlavne najludskejsi gynekolog ♥️

evaachesa
19. jan 2023

Aj ja som za www.gynekop.eu a MUDr. Knop. Je to zatiaľ môj 3ti gynekológ, no úplne najlepší, už nemením. 🙂 A sestričky sú tiež úžasné a veľmi milé. Akurát zajtra im volám. 😀
Hematologičku odporúčam tiež Janku Hulíkovú. Veľmi milá doktorka. Hneď vedľa má ordináciu asi jej mama Mária, no na základe lepších hodnotení som išla k Janke. Tak len pre info aby si sa nepoplietla.
https://www.poliklinikapriradnici.sk/hematologia

bayuska
20. jan 2023

Hematologicka sa pripajam taktiez k Janke Hulikovej - poliklinika pri radnici (tak sa naozaj vola, ulica je strojarenska) a gyn ja som spokojna s Mudr. Hoppan - poliklinika nad jazerom ale je dost drahy. + teda este nemam skusenost priamo s tymito dr, ale ak ti ide aj o efektivnost chodu (ziadne cakanie) tak si pozri polikliniku procare kvp, dr su tam vo vseobecnosti dobri, ludia si pochvaluju, len tiez si zacvakas

saska85
20. jan 2023

Nemocnica sv. michala - gynekologia -Peter Linkesch -3poschodie , hematologia - Monika Rychvalska - 1. poschodie

123miaa123
17. apr 2023

MUDr Knop na Mlynskej ....najlepší, najľudskejši veľmi milý a precízny 🙂