Zdravím mamky. Máte skúsenosti s cgm kaderníctvom Hair salon Stanka? Mám kučeravé vlasy - potrebujem vhodný zostrih a prvýkrát už aj nafarbiť. Príp. viete odporučiť iné kaderníctvo v KE, ktoré sa venuje kučeravým vlasom? Mimo Košíc cestovať nebudem, lebo pri dvoch malých deťoch si na to jednoducho neviem nájsť čas. Ďakujem vopred za Vaše rady 🤗.
@zo_ja zvyknem, ale pri novom salóne vždy najprv strih a až na dalsikrát farba (bojím sa skôr 😀) mala som Faberlic Botanica, ale vždy len prírodná hnedá, ale chystám sa na Majirel (alebo tak nejak sa to volá) a idem do Moldavy na rašelinu (v ke to robí tiež 1 salón) a opýtam sa či má aj túto farbu, lebo túto značku mi odporučili aj v Lučenci 🙂
@diaalex ahoj, môžem vedieť ktorú salon čistí v KE raselinou? Ja som bola cca pred rokom u tej Stanky a celé zle ja mam hrivu ako lev a kuceravu ale že úplne drobné kučery skoro ako afro a od nej som síce šla s kučerami ale cel to bolo tak nejako skopenw dokopy čiže skôr ako vlny a vyzerala som ako zmoknute kura, po mojej hrive ani chýru ani slichu. Veľká nespokojnosť, rovno domov zmyt a ísť si svoje. strih absolútne žiadny, trosku zostrihala a to všetko. Úprimne, obyčajná kaderníčka mi spravila úplne super strih ale odišla už mimo Sk tak hľadám novú ktorá mi dá strih dokopy. Tiež sa mi nechce utekať do Lučenca, nie je to tu za rohom ....ale Stanka určite nie .....mam pocit ze je úplne niekde na začiatku a učí sa.....možno časom do toho príde ale za mňa nie . Je jedna kocka v BA a tá robí také presný že fuuu ale tiež BA. Tu v našich KE presne niečo také chýba
@tinka153a tuším sa volá Lured, majú rašelinu 🙂 ja som na ňu bola v Moldave a bola super 🙂 inak minule som si písala s jednou pani a tá pri pani Stanke nechala 500€ aj s produktami a produkty boli pre jej vlasy nevhodné 🤦🏻♀️ ona každému dáva jednu značku a snaží sa nahovoriť že je vhodný
@zo_ja ja som bola v Lučenci, keďže som po návšteve salóna mala po hodine rovné vlasy 🤦🏻♀️ Pani nakúpi 1 radu a tu používa pre každého, či sa hodí alebo nie 🤦🏻♀️ S raselinou nečistí 😐 a napr v Lučenci mi povedali, že predo mnou bola pani s plačom u nich, lebo farbenie zle dopadlo a mala úplne inú farbu vlasov ako povodne chcela 😐
Ja si radšej pri 2 deťoch niekoho zoberiem na stráženie a smer Lučenec.