Hair factory

19. sep 2023

Mate niekto nejaku nedavnu skusenost s hair factory? Kto vas tam strihal, bola ste spokojna? Potrebujem zmenu ucesu a netusim kam ist kde aj dobre poradia a dobre ostrihaju. Vdaka

1234321
19. sep 2023

Bola som pred cca dvomi rokmi, kadernicke som povedala, že podstrihnut vlasy a nakoniec mi podstrihla 30cm. Ani mi neukázala, že koľko môže, jednoducho zobrala nožnice a strihala🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Za mna nikdy viac. Hneď ako mi odstrihla prvé vlasy tak som jej povedala, že veľmi veľa odstrihla tak mi povedala, že vlasy dorastu a že neoplatilo sa mi predsa prísť na PODSTRIHNUTIE a platiť tak veľa peňazí. Hrôza🤦‍♀️ zaplatila som a nikdy viac. Mám v Ke inú kadernicku, ktorá ma už strihala viackrat + urobila mi svadobný uces. 🙂 a maximálna spokojnosť. Meniť ju už nebudem

hrvn
19. sep 2023

Bola som včera sa tam strihať.. Za mňa spokojnosť..

banalu
20. sep 2023

Ja sa tam davam ostrihat raz za rok, ale nechcem nic komplikovane, len strihnut do rovna na dlzku pod bradu, aj ked naposledy som chcela sikmy bob s tym, ze vlasy musia ostat na dlzku do copa a teda ledva ledva mi do toho copa otali. A to som jej vravela, ze som na RD a nosim rozpustene malicko 🤷‍♀️ oni maju naucene strihy a ked sa nieco vymkne standardu tak su jemne strateni.
Uces by som si tam robit nedala, boli sme raz tri, a ani jedna sme neboli na 100% spokojna, kazda mala inu kadernicku a mne "spadol" po par hodinach.