Zdravim, poslednu temu som tu nasla z roku 2012 a obavam sa ze uz to nemusi byt aktualne. Takze otazka: je (idealne) na Rastislavovej v Kosiciach gynekologicka pohotovost? Pripadne Nova Nemocnica. Som v 29 tyzdni a mam obavy ze nieco nie je v poriadku. Na strankach UNLP vidim len vseobecne informacie o pohotovosti, nic specificke o gynekologickej pohotovosti.
Stará nemocnica - gyn pohotovosť je na prízemí vpravo, neviem,či sú tam aj poobede. Ale na 4 posch kľudne choď, ak necítiš nieco ok, vyšetria ťa.
@domireb na prizemi ako je centralny prijem, alebo ako je vstup na polikliniku?
Vstup, hneď na začiatku, schody hore
Dakujem pekne za odpovede!
Nova nemocnica myslim ze druhe poschodie. Uz ta naviguju dole na vratnici. Vysterlili ma v pohode velmi mila doktorka aj sestricka. Radsej urcite chod ked sa ti nieco nezda. Radsej zbytocne ako neskoro. Ony s tym nemaju problem beru to vazne ked sa ti nieco nezda.
Damy, pochopitelne ked som sa uz pozberala ze idem, zrazu buduceho syna zacal zaujimat ten dzus ktory dostal a po 24 tichych hodinach ma skopal tak, ze mi dych vybilo. Hned sa citim lepsie - a hlavne sa citim lepsie ze uz viem kam mam ist.
Vsetko ok?
Ahoj, obidve pracoviská poskytujú aj gynekologickú pohotovosť. Je na tebe ktorú si vyberieš.