Gynekológia Dermagyn

28. sep 2021

Čaute je tu nejaká budúca mamina ktorá chodí k Dermagyn? Mam poradňu teraz každé 2tyzdne, a vraj vyžaduju OTP teraz ako to je s tými testami? Pýtajú ich aj reálne od vás pri vstupe do čakárne alebo gy ekolog priamo? A to si všetko hradite sami? Čiže každé vyšetrenie si budem musieť hradiť sama alebo mi vie dat nejaké potvrdenie ze vyžaduje test a budem to mat zdarma? Ďakujem za radu. Poprosím len tie ktoré tam chodia. Alebo tie ktoré to majú podobné u svojho gyn.

viky_21
28. sep 2021

Ahoj ja chodim a bola som 17.9 vtedy este nic nepytali. A zatial som nezaznamenala ani na ich FB, zeby sa nieco zmenilo. A aj keby zacali pytat tak nikto ti test zadarmo nespravi. Musis si normalne zaplatit za antigen. Nikoho nezaujima naco to potrebujes 🙄

autor
28. sep 2021

@viky_21 lebo vraj ti môže dať výmenný lístok keď to je potrebné, a máš zadarmo test aspoň PCR tak neviem no, ja som mu písala a už vraj sú OTP

viky_21
28. sep 2021

Nepocula som zatial nic take, zeby to platilo aj pri AG testoch. Pozerala som ich stranku tak stale tam nic nemaju. Ja idem az 18.10 tak tam budem musiet zavolat nech ma neotocia v dverach

miskamicha
28. sep 2021

Tak bola som v piatok 24.9. a nikto odo mna nic nepytal. Nikde som nevidela ziadny taky oznam. A ani mi nic take sestricka nepovedala,caka ma poradna zas 7.10. A ako tehotna odmietam nikde v hufe ludi stat na antigen. Mam nariadeny kludovy rezim.

autor
28. sep 2021
autor
28. sep 2021

@miskamicha ved toto aj ja mam nadriadený kludovy režim tak bohužiaľ nám asi nič iné neostáva 😪

miskamicha
28. sep 2021

Tak toto uz nie.. nemienim stat niekde na antigen a asi nie len ja. Od tehotnych by pytat nemali.

autor
28. sep 2021

@miskamicha a ty chodíš ráno alebo kedy? Lebo ja ráno o 5tej

miskamicha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskamicha
28. sep 2021

Vacsinou iba ráno 🙂 tak o 5.10-5.40. Ale na svojej fb stranke to nemaju ked pozries. Iba niektore ambulancie si to ziadaju.

autor
28. sep 2021

@miskamicha ja tiež tak, tak vidíš žiadajú, keď mi tak odpísali no uvidíme a vrátnik od teba nepýtal nič?

autor
28. sep 2021

@miskamicha uvidíme no ze co a ako

miskamicha
28. sep 2021

Nie. Vratnik pokurkoval vonku🤣 mam pocit ze tak skoro ani neriesia. Lebo v decembri som bola na preventivku a nikto nic nepytal.

miskamicha
28. sep 2021

Ked 4.10.pojdes tak mozes sem napisat ci pytali

autor
28. sep 2021

@miskamicha lebo ja o 7:00 som mala byt 20.9. Na krvnych testoch tehotenská cukrovka a vrátnik o 7:00 otvoril nepustil ma dnu lebo nemala som ani test ani očkovaná niesom že mám počkať do pol 8 že otvárajú odberove miesto a tam som sa musela otestovať za 10€. Čiže 👌👌 tak uvidím co bude 4.10. Ci aj o 5:00 bude pýtať... Dám vedieť.

viky_21
28. sep 2021

Ja mam ist 1.10 na krv to ako fakt si mam ist dat robit test ? 😳

januska20
28. sep 2021

Gynekologia má výnimku, nevyžadujú nič. Ale ja chodím na kontrolu ráno o 5 tej.
Len tiež uvažujem,lebo chodím aj na hematológiu a tam idem pre výsledky až po 10tej. Tiež ma nechceli pustiť bez testu , pritom jednu dávku očkovania mám. Len na druhú zatiaľ nemôžem ísť (kvôli tehotenstvu).
Včera som natrafila na takého pána, ktorý sa iba opýtal či som očkovaná alebo či mám test. Nič nekontroloval,pustil ma bez problémov.

viktoria1425
28. sep 2021

@miskamicha k tomu testovaniu len,ze na Popradskej som bola a vobec sa tam necaka,bol predomnou len jeden pan. Takze odporucam na ten test Popradsku 🙂 (oproti lidlu)

miskamicha
28. sep 2021

To je sila...ja idem na glukozovy test 6.10. takze test... to je uz chore toto...

miskamicha
28. sep 2021

@viktoria1425 vdaka za info😊 ja som z Presova tak do KE isto nie. Chodim do Ke na gyndu len kvoli dr.Linkeschovi

miskamicha
28. sep 2021

Inak na ten glukozovy test to je na tom istom mieste ako vsetky krvne odbery? Pavilon C?

viktoria1425
28. sep 2021

@miskamicha aha chapem 😊
Ano tam kde su aj odbery 🙂

autor
28. sep 2021

@viktoria1425 popradská je drahá odporúčam sa radšej objednať na ipelsku 1 tam je za 5 eur

viky_21
28. sep 2021

Toto dali teraz na FB. Takze tu mame odpoved

surama
28. sep 2021

Ahoj, aj na IG dali prispevok, ze cela nemocnica je v rezime OTP.

zuzka_ke
28. sep 2021

Linkesch nevyžaduje, len nemocnica vyžaduje.

miskamicha
28. sep 2021

@viktoria1425 dakujem pekne😊😊

viky_21
1. okt 2021

Podavam info, prave som dosla na odber. Na vratnici mi len zmerali teplotu a dali dezinfekciu na ruky. Nikto nic odomna nepytal 🤷‍♀️

autor
1. okt 2021

@viky_21 ja som bola tiež o 7:00 a pýtali.

miskamicha
1. okt 2021

@viky_21 vyberaju podla sympatií?🤣🤣🤣