Gynekológ Vladimír Kraus - skúsenosti

6. máj 2022

Dobry den, budem menit gynekologa, rozmyslam nad tymto doktorom. Prosim vas mate skusenosti ? Je to dobry odbornik, aky ma pristup ? Velmi pekne vam dakujem🙃

bela30
6. máj 2022

Ach, ja mam zle a tazke skusenosti pri porode pred niekolkymi rokmi, nikdy viac..

nnikka
6. máj 2022

Moja skúsenosť je, že je to jeden arogantný lekár, ktorý sa ku mne n nemocnici správal dosť nepríjemne. Nemám na neho pekné spomienky. Tak že za mňa nie.

autor
6. máj 2022

@bela30

@nnikka Baby ako zle sa spraval konkretne ?

nnikka
6. máj 2022

Je to na dlho keďže som v nemocnici ležala dlhšie a mal teda veľmi nepríjemné poznámky keď zistil ze som pacientka konkurenčného lekára. Najprv mi odmietol spraviť vyšetrenie ktoré som mala v danom týždni tehotenstva absolvovať a potom mi s pokojnou tvárou oznámil že dieťa bude postihnuté. A nebolo. Totálne mi znechutiť celé tehotenstvo. Absolútne mu bolo jedno, či potratim alebo nie. Ja nie som konflikty typ a nerada sa pcham ľuďom do r... Tak ma dosť prekvapilo to jeho správanie. Fakt som tam zažila asi všetko, ale správal sa pekne len k niektorým pacientka, najmä tie, ktoré u neho chceli rodiť.

elviku11
6. máj 2022

Ja s ním mám naopak výborné skúsenosti, či gynekológ či pôrodník výborný. Fakt o triedu lepší ako hociktorý iný, ktorý bol pri mojich ostatných dvoch pôrodoch (a keďže boli dlhé, vystriedalo sa tam zopár lekárov).

bela30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stof
8. máj 2022

Ja mám tiež len dobre skúsenosti s pred aj popôrodnou starostlivosťou.

denisadeny
9. máj 2022

Ja som pri ňom minule leto rodila a za mňa perfektný lekár. Švagriná ide teraz rodiť a tiež ide k nemu. Ja čo som aj počula o ňom, tak samé dobré veci 🙂

aurlinka
10. máj 2022

Ja mam tiez len tie najlepsie skusenosti a vlasrne tu 1x citam o nom daco negativne. Celkom ma to aj prekvapilo. Kazda v mojom okoli si ho velmi chvali.

autor
10. máj 2022

@aurlinka a si jeho pacientka aj ambulatne ?

aurlinka
10. máj 2022

Nie a ani nikto zo zien co mi ho odporucali.

stof
10. máj 2022

Ja som aj ambulantne

autor
10. máj 2022

@stof a kdw presne ma ambulanciu ?

stof
10. máj 2022

Pri jazdiarni 1010/1, 040 01 Košice
3. poschodie

gabriella76
4. sep 2023

Pozor! MUDr. Kraus Vladimír - sú dvaja - starší a mladší (otec a syn). Asi by bolo dobré písať ku ktorému z nich sa vyjadrujete. Ja chodím k mladšiemu a ten SUPER 🙂

cajova_lienka
22. sep 2023

@gabriella76 prosím ta a chodíš k tomu Pri jazdiarni 1 v Ke. Keďže sú vraj dvaja. Som v 16 tt a moj lekar sa sprava posledné roky divne ale posledné tyzdne odporne a uz ozaj nevie za co pytat prachy.... tak aby som sa nedostala z kaluže do blata

gabriella76
22. sep 2023

@cajova_lienka áno - v tejto ambulanciu ktorú spomínaš pracujú obidvaja. Vieš sa objednať ku ktorému chceš, len to musíš spomenúť pri objednávaní.

carpediem81
20. nov 2023

Za mna len naj skusenosti. Ano rozprava pomenej, ale na poziadanie alebo otazky odpoveda tak, ze vsetko ide bokom, otoci sa k cloveku a vysvetluje ako len to clovek potrebuje. Ale kedze ma toho fakt vela, tak urcite jedine ako to moze stihat je ze riesi co treba, a vysvetluje co treba. Inak by bolo nemozne aby jeden clovek behom 24h zvladol co on. Ak ma zena problem venuje sa ako malo kto. Ja som mala problemy a chodila k nemu kazde 2 dni na kontroly, intenzivna staristlivost trvala vyse 2 mesiacov. Treba urcite zvazit vlastne ocakavania, vykomunikovat si to s nim a urcit co a ako. Je neskutocne empaticky, a verte, ze ked ide do tuheho cela stara nemocnica spolieha na neho. Mna napriklad zobral na reviziu po zamlcanom potrate po nevydarenom prvom 'pokuse' ineho lekara. A to nemal ani ordinacny den, a od kedy som ho o to poziadala nepustil ma z ruk a to som ani nepatrila pod neho. Verte, ze je to naj lekar siroko daleko. Vzdy sa nieco moze pototo, ale to moze pri akomkolvek lekarovi. A uprimne, mame my vzdy svoj super den a nevyskocili sme alebo neodvrkli cloveku co za to nemohol? ;)