Gynekológ Šaca

bejka90
23. mar 2023

Viete mi prosim odporucit dobreho gynekologa v Šaci? Ktory nema problem riesit problemy a nie len odbit 1x preventivku rocne...dakujem

motylik273
23. mar 2023

@bejka90 myslis obvodny gyn?

bejka90
autor
23. mar 2023

@motylik273 hej hej chcem zmenit mojho

viestta
23. mar 2023

@bejka90 v Saci mas len tych z nemocnice. Bud na poliklinike VA USS alebo na ambulancii v nemocnici (aspon kedysi mali aj "obvodnu" ambulanciu v nemocnici)

mirkab1804
23. mar 2023

@viestta maju aj ambulanciu v Cassovare, ja tam chodim uz vyse 5 rokov a som nadmieru spokojna, odporucam tam dr Vargovu alebo potom na poliklinike USS je skvely dr Kelij 🙂

bela30
23. mar 2023

@bejka90 Dr. Daniel Kelij

bejka90
autor
23. mar 2023

Na toho dr. Kelij som citala uz viac dobrych referencii....tak asi skusim...🙂 a este viete mi prosim poradit ako sa to vybavuje?uz som z atie roky zabudla :D musim zavolar tomu"novemu" dr ci berie nove pacientky a potom zavolat mojmu ze chcem od neho odist?a da mi nejaky papier? Alebo si to oni medzi sebou nejak preposlu?

sayuvm
3. jún 2023

@mirkab1804 dobrý deň mohla by som sa opýtať či náhodou neviete ako by som sa dostala k Dr kelij? Na tu polikliniku? Myslím že odkiaľ získať kontakt či náhodou 🙂 ďakujem pekne vopred ☺️

bejka90
autor
3. jún 2023

@sayuvm dobry den. Ja som mu rovno napisala mail, opytala sa ze ako treba postupovat. Treba ist za nim na ambulanciu opytat nejaku sprievodku alebo co to boko a s tym ist k sucasnemu dr a dat mu to a on potom odosle zdravotnu dokumentaciu postou mala som len potom zavolat neskor ci karta dorazila a dohodli sme si termin. Je velmi mily, na pacientku si robi az az prilis vela casu, vsetko dokladne povysvetluje, upokoji ak treba...mail najdete cez google ked zadate jeho meno a hned na stranke nemocnice ma uvedeny

sayuvm
4. jún 2023

@bejka90 ďakujem Vám veľmi pekne ❤️ pekný deň 😊