Ahojte, potrebovala by som zmeniť gynekológa. Momentálne chodím k MUDr. Sovovej, avšak nie som spokojná s jej prístupom. Mám (momentálne v pokojnom štádiu) PCO a nie je ochotná to so mnou riešiť nijak, okrem predpísania antikoncepcie. Mávam však príšerné vedľajšie účinky. Nedávno mi ju neochotne zmenila tretíkrát a rozhadzovala rukami, čo si o sebe myslím, že už mi nemá viac čo predpísať. Hoci cysty už nemám, núti ma brať ju ďalej, že iné riešenie neexistuje (čomu neverím) a ja nechcem byť doživotne na antikoncepcii.. Preto hľadám niekoho, kto bude so mnou problém riešiť komplexnejšie, hlavne s ľudským pristupom. Ultrazvuk v ordinácii a objednávanie na čas výhodou...
Skús MUDr.Linkesch, vojenská nemocnica, nájdeš na nete Dermagyn
Ešte napíšem že mám 36r. a som bezdetná, popravde bola som u Linkesha aj u Knopa a ani jeden moje pco neriešil 🙁
Ahoj, neskusala si vedla Adama? Vraj je co sa pristupu tyka lepsi, comu aj celkom verim, o Sovovej mam horsiu mienku aj ja, hoc som sa este neodhodlala od nej odijst...
MUDr.Janovsky, strieda sa v ordinácii s MUDr.Linkeschom vo vojenskej nemocnici. Objednať sa môžeš na stránke Dermagyn, prípadne volať, písať.
Dr. Hajdu super doktorka, veľmi milá a ústretová...
Ahoj...mám ten istý problém ak nevadí pripnem sa..