Ahojte, treba na glukozovy test v Ria laboratóriu na kukucinke doniesť aj moč? Keď som tam bola pred rokmi tak netrebalo.a trz počúvam že inde pýtajú Tak si niesom istá ..ďakujem 🙂
@tajnostkarka ďakujem 🙏 doprovod ale nie je povolený stále , či ? 🙂
@miamamello netuším, ale fungujú v režime OTP.
@miamamello doprovod nie je povoleny a moc netreba 🙂 idem tam budúci tyzden
@tajnostkarka prosím Vas mne kazali prist na 7:30, viete mi povedat ci je budova otvorena aj skor? Myslim 7:10-20? 🙂
@sofiaj12323 ano, su tam skor
@sofiaj12323 ja idem dnes tak ešte som hľadala kde testujú aj pred siedmou :D známa bola nedávno a test vraj netrebalo vtedy ..takže ma celkom prekvapilo že je potrebný trz
@miamamello potom dajte vedieť ako ste dopadli 🙂 držím palce 😊
@miamamello ako ste dopadli? 🙂 Ja idem zajtra a chcela som sa informovať, odoberajú tam krv teda 7:30, 8:30 a 9:30? 🙂
@sofiaj12323 odoberajú v rôznych časoch podľa toho v akom poradí prídu ženy ..po prvom odbere sa čaká na výsledky krvi kedy buď dajú piť glukózu alebo pošlú domov ...potom zase za radom ako sme prišli ideme piť a o hodinu na to druhý odber ..a tretí zas o hodinu a domov. .ja som šla domov pred 12stou a bola som štvrtá .. ale dve predomnou poslali domov hneď po prvom odbere dve tak som ptm šla ako druhá
@miamamello fiha a to som si myslela, ze doma bude uz okolo 10:00.... prosím Vás a budova je odkedy cca otvorená neviete ???
@sofiaj12323 myslím že od siedmej ..ja som Prišla 7:10 a už tam boli tri žienky
Môžem sa opýtať dostali ste od. Lekára odporúčanie ísť tam alebo ste tam. Išli? Lebo. Ja som dostala výmenný lístok a neviem ci je jedno kde s ním pôjdem. Ďakujem 🙏
@lucka_00 išla som tam aj pri prvom ..tak som nevymýšľala a šla aj trz..dr nič nevravel že kam mám ísť 🙂
@miamamello nie netreba, bola som minuly týždeň. 🙂