Gastroenterológ v Košiciach

3. júl 2023

Dobrý deň,

prosím napíšte mi, ktorého gastro lekára pre dospelých v Košiciach odporúčate, našla som len staré témy.
Ocenila by som, keby sa nehrnul do gastroskopie a iných vyšetrení po prijatí pacienta, keďže už roky nemám žiadne ťažkosti a potrebujem len kontroly.
Osobitne ma zaujíma MUDr. Vatraľová.

Ďakujem za odpovede

diaalex
4. júl 2023

Bola som v Endomede a max spokojnosť 🙂 síce ja som šla na gastroskopiu, tou som začala, ale vďaka nej hneď zistili príčinu, odstránilo sa to a už nemusím k ním chodiť 🙏

poleva
4. júl 2023

Endomed v ziadnom pripade, hned 1.navsteva a hned hadica, odmietla som...VSADE ROBIA NAJPRV odbery...pritom som len chcela vylucit celiakiu, kedze synovi zistili...priznaky som nemala ziadne, pristup lekarky bol strasny..meno nepisem...ale jeden velky omyl ze som tam isla, a cakala dvakrat po 3 hodiny, ludom tam az bolo zle, pristup velmi zly

poleva
4. júl 2023

A aby som bola presna ...isla som tam iba preto, lebo dali termin za 2 tyzdne, inde sa caka aj 6 mesiacov...

autor
4. júl 2023

@poleva ďakujem za príspevok do diskusie. Ja mám celiakiu, bolo by to len o kontrolách, preto by som nechcela hneď gastroskopiu, keď ťažkosti nemám žiadne.

diaalex
4. júl 2023

@poleva tak to sme asi neboli pri rovnakom lekárovi, bola som tam 2x a z toho hneď načas ma zobrali a raz som čakala 10 min. Jaj a ja som mala žalúdočné problémy tak odbery by boli totálne zbytočné.
Pani sestrička bola milá a ochotná, stretla som tam 3 lekárov mužov všetci 3ja boli super, všetko vysvetlili, ukázali a gastroskopia bola cez nos takže nič hrozné 😉

samozrejme999
4. júl 2023

Ahoj, ja som pôvodne tiež chcela k MUDr.Vatralovej, keďže k nej chodi moja suseda a velmi ju chváli. Dala mi však termín až o 2 mesiace. Išla som potom k MUDr. Dane Kucinskej a neľutujem. Perfektná doktorka a super sestrička. No mne robila gastro hneď na prvom stretnutí. Skus zavolať a popýtať sa, či by si nemusela na hadičku.

laurikalalinka
4. júl 2023

Poliklinika MediSun Dr. Feňdová

poleva
4. júl 2023

@diaalex ja som bola pri lekarke, neskor som.nasla recenzie...a velmi zle boli...to uz je jedno 🙂 celiakiu nemam, takze viac tam nejdem...uz len bojovať so synom, ale je bojovník, zvlada to fajn, ma moj obdiv, tak ako aj vsetci, ktori to musia zvladat na diéte...

diaalex
4. júl 2023

@poleva kamarátka má celiakiu a teda povedala že nič náročné 🤷🏻‍♀️ pečie si doma chlieb, robí zákusky aj riadne varí, no je pravda, že kupuje zmesy v HU a takto funguje už vyše 8r, dala aj tehotenstvo. Plus má aj laktózovú intoleranciu.

poleva
5. júl 2023

@diaalex ale dieta je iné.bol zvyknuty na klasicke biele rozky, chlebik, kolaciky , sladkosti, atd ...a zrazu to nemoze...ale aj niektori dospelí maju problem, som v kadejakych skupinkach, citam vela...musi byt clovek silny aby to zvladol...teraz nesiel syn ani na skolsky vylet, lebo tam nebola strava pre celiatikov...nastastie tabor som nasla 🙂

barbora19911
5. júl 2023

Ja som bola teraz na gastroklinik a som spokojná majú to tam nové 🙂

diaalex
5. júl 2023

@poleva také nemôže, ale píšem, že sú super náhrady, ktoré chutia rovnako 🤷🏻‍♀️ je to len o zvyku

poleva
5. júl 2023

@diaalex ved to je jasné...mam znamu co to ma 10 rokov, a dakedy nebolo nic, minimum potravin...teraz je vsetko ozaj, len peniazky treba takisto ale pre dieta vsetko 🙂

katusskaa
5. júl 2023

@poleva u mna prva navsteva pohovor a ziadne vysetrenie.... a praveze ja by som aj bola chcela - kvoli vyluceniu dg....

poleva
5. júl 2023

@katusskaa trebalo pytat odbery...nedalo sa ? Volaju viackrat ludi, len aby zarabali🙈hrozné

katusskaa
5. júl 2023

@poleva nie nič.... taký mladý lekár, v podstate celý čas riešil, že som obézna. a určite za moje problémy môžu kilá a môj "rozdrbaný" chrbát - presne tak to povedal. doma som sa dočítala v náleze, že nateraz odmietam endoskopické vyšetrenia.... čo nie je pravda, ešte sestrička sa ho pýtala, že či ideme robiť gastroskopiu - nie. áno, mala som prečítať nález ešte tam, ale pravdupovediac bola som v šoku, porozprával toho ešte viac k tomu ako vyzerám, koľko vážim atď. mňa veľmi nepočúval - že som schudla napr už 5 kg (odvtedy ďalšich 5), že sa zdravo stravujem a snažím sa s kilami niečo robiť, že nie, naozaj som na preventívke nemala nikdy zvýšené pečeňové testy a neklamem. fatshaming ako vyšitý. píšem to s tým, že ja si uvedomujem, že obezita nie je zdravá a možno je za mojimi problémami - ale on ma de facto nevyšetril, nijako sme sa neposunuli k dg alebo k niečomu. neviem, či sa do tejto ambulancie ešte vrátim, veľmi sa mi nechce, ale asi nemám na výber, keďže problém pretrváva a inde ma asi nevezmú, keď som vedená u nich

poleva
6. júl 2023

@katusskaa paneboze to je pristup🙈nebojte sa vezmu vas, ja som menila tiez niekedy lekarov...odkial ste?

katusskaa
7. júl 2023

@poleva praveze tahanovce priamo...

poleva
7. júl 2023

@katusskaa ak chcete hadicu, napisem to rovno...tak potom tahanovce, endomed...tam mi chcela hned robit...vy ste u koho bola?

katusskaa
7. júl 2023

@poleva ja som bola u nich, lekár Martin Miško

poleva
7. júl 2023

@katusskaa tak ja som bola u lekarky🙈a dalsi postup co vam.navrhol?

katusskaa
7. júl 2023

@poleva ved to ze nic..... podla neho mam problemy z chrbta lebo mam platnicky (herniacie) do lavej strany a na lavej strany citim tlak, bolest atd.... ja medzitym chodim na fyzio ale problemy su stale. neurobili nic, ani odbery, bola som sklamana z pristupu.

poleva
7. júl 2023

@katusskaa treba si pytat...ja som si opytala...skuste tam ist zas, ze problemy pretrvavaju a ziadajte odbery

slemi
3. aug 2023

Bol som v Endomed a tiež ma ošetroval Martin Miško. On ako lekár sa zdá byť šikovný a na každú moju otázku hneď mal odpoveď. Prístup ako jeho a tak aj sestričky bol super miestami až ako k malému dieťaťu, nevadilo mi to ale lízanku na konci mohol dať 🙂.
Termín vedia dať dosť rýchlo a naozaj som nečakal že hneď prvý deň mi urobia gastroskopiu, skôr som očakával najprv sono, krvné odbery. Zatiaľ nebolo zistené s čim súvisia moje problémy ale o mesiac keď k ním pôjdem na sono a po výsledky z biopsie žalúdka sa možno dozvieme viac. Tomu všetkému predchádza anamnéza s iným lekárom, asi je dobre si urobiť prípravu aby tam človek spomenul všetko čo ho trápi a na akých vyšetreniach bol lebo neskôr sa k tomu už lekár nevracal, zrejme vychádzal z toho čo tam bolo spísané.

bielavila
12. jan 2024

@laurikalalinka prosim ta votriem sa do temy, dr fendova robi gastro a kolono aj tom takom polospanku, neviem ako sa to vola, ze ti da tabletku ored ukonom a ty si akoby mimo, diky

laurikalalinka
13. jan 2024

@bielavila no mne na gastro nedala nic okrem spreju do ust a konolo som odmietla ale dá sa urobit konolo aj v narkóze ale za poplatok

laurikalalinka
13. jan 2024

@bielavila na Furči robí gastro doktorka a kedysi mi tiež dala tabletku pod jazyk a vieš kedy zabrala?? Po vyšetrení,čiže ako to dopadlo??? 🤣🤣🤣🤣🤣, vyšla som z ambulancie ako opitá,chôdza zo strany na stranu a pohľad do blba

bielavila
14. jan 2024

@laurikalalinka mne zabrala ked mi robili v nemocnici a nepamatam sa na nic vobec🤣ale v nemicnici mi vobec nepomohli, moje problemy stale trvaju

bielavila
14. jan 2024

@slemi ahoj gastroskopiu robia aj s tabletkou- oblbovakom?

laurikalalinka
15. jan 2024

@bielavila V nemocnici akože pomôžu a keď sa neozveš tak ešte aj zabudnú,že ti niečo treba. Aj jedlo ti zabudnú dať. A aké problémy máš ak sa môžem opýtať?