Dobrý deň,
prosím napíšte mi, ktorého gastro lekára pre dospelých v Košiciach odporúčate, našla som len staré témy.
Ocenila by som, keby sa nehrnul do gastroskopie a iných vyšetrení po prijatí pacienta, keďže už roky nemám žiadne ťažkosti a potrebujem len kontroly.
Osobitne ma zaujíma MUDr. Vatraľová.
Ďakujem za odpovede
Endomed v ziadnom pripade, hned 1.navsteva a hned hadica, odmietla som...VSADE ROBIA NAJPRV odbery...pritom som len chcela vylucit celiakiu, kedze synovi zistili...priznaky som nemala ziadne, pristup lekarky bol strasny..meno nepisem...ale jeden velky omyl ze som tam isla, a cakala dvakrat po 3 hodiny, ludom tam az bolo zle, pristup velmi zly
A aby som bola presna ...isla som tam iba preto, lebo dali termin za 2 tyzdne, inde sa caka aj 6 mesiacov...
@poleva ďakujem za príspevok do diskusie. Ja mám celiakiu, bolo by to len o kontrolách, preto by som nechcela hneď gastroskopiu, keď ťažkosti nemám žiadne.
@poleva tak to sme asi neboli pri rovnakom lekárovi, bola som tam 2x a z toho hneď načas ma zobrali a raz som čakala 10 min. Jaj a ja som mala žalúdočné problémy tak odbery by boli totálne zbytočné.
Pani sestrička bola milá a ochotná, stretla som tam 3 lekárov mužov všetci 3ja boli super, všetko vysvetlili, ukázali a gastroskopia bola cez nos takže nič hrozné 😉
Ahoj, ja som pôvodne tiež chcela k MUDr.Vatralovej, keďže k nej chodi moja suseda a velmi ju chváli. Dala mi však termín až o 2 mesiace. Išla som potom k MUDr. Dane Kucinskej a neľutujem. Perfektná doktorka a super sestrička. No mne robila gastro hneď na prvom stretnutí. Skus zavolať a popýtať sa, či by si nemusela na hadičku.
Poliklinika MediSun Dr. Feňdová
@diaalex ale dieta je iné.bol zvyknuty na klasicke biele rozky, chlebik, kolaciky , sladkosti, atd ...a zrazu to nemoze...ale aj niektori dospelí maju problem, som v kadejakych skupinkach, citam vela...musi byt clovek silny aby to zvladol...teraz nesiel syn ani na skolsky vylet, lebo tam nebola strava pre celiatikov...nastastie tabor som nasla 🙂
Ja som bola teraz na gastroklinik a som spokojná majú to tam nové 🙂
@poleva nie nič.... taký mladý lekár, v podstate celý čas riešil, že som obézna. a určite za moje problémy môžu kilá a môj "rozdrbaný" chrbát - presne tak to povedal. doma som sa dočítala v náleze, že nateraz odmietam endoskopické vyšetrenia.... čo nie je pravda, ešte sestrička sa ho pýtala, že či ideme robiť gastroskopiu - nie. áno, mala som prečítať nález ešte tam, ale pravdupovediac bola som v šoku, porozprával toho ešte viac k tomu ako vyzerám, koľko vážim atď. mňa veľmi nepočúval - že som schudla napr už 5 kg (odvtedy ďalšich 5), že sa zdravo stravujem a snažím sa s kilami niečo robiť, že nie, naozaj som na preventívke nemala nikdy zvýšené pečeňové testy a neklamem. fatshaming ako vyšitý. píšem to s tým, že ja si uvedomujem, že obezita nie je zdravá a možno je za mojimi problémami - ale on ma de facto nevyšetril, nijako sme sa neposunuli k dg alebo k niečomu. neviem, či sa do tejto ambulancie ešte vrátim, veľmi sa mi nechce, ale asi nemám na výber, keďže problém pretrváva a inde ma asi nevezmú, keď som vedená u nich
Bol som v Endomed a tiež ma ošetroval Martin Miško. On ako lekár sa zdá byť šikovný a na každú moju otázku hneď mal odpoveď. Prístup ako jeho a tak aj sestričky bol super miestami až ako k malému dieťaťu, nevadilo mi to ale lízanku na konci mohol dať 🙂.
Termín vedia dať dosť rýchlo a naozaj som nečakal že hneď prvý deň mi urobia gastroskopiu, skôr som očakával najprv sono, krvné odbery. Zatiaľ nebolo zistené s čim súvisia moje problémy ale o mesiac keď k ním pôjdem na sono a po výsledky z biopsie žalúdka sa možno dozvieme viac. Tomu všetkému predchádza anamnéza s iným lekárom, asi je dobre si urobiť prípravu aby tam človek spomenul všetko čo ho trápi a na akých vyšetreniach bol lebo neskôr sa k tomu už lekár nevracal, zrejme vychádzal z toho čo tam bolo spísané.
@laurikalalinka prosim ta votriem sa do temy, dr fendova robi gastro a kolono aj tom takom polospanku, neviem ako sa to vola, ze ti da tabletku ored ukonom a ty si akoby mimo, diky
@bielavila no mne na gastro nedala nic okrem spreju do ust a konolo som odmietla ale dá sa urobit konolo aj v narkóze ale za poplatok
@bielavila na Furči robí gastro doktorka a kedysi mi tiež dala tabletku pod jazyk a vieš kedy zabrala?? Po vyšetrení,čiže ako to dopadlo??? 🤣🤣🤣🤣🤣, vyšla som z ambulancie ako opitá,chôdza zo strany na stranu a pohľad do blba
@laurikalalinka mne zabrala ked mi robili v nemocnici a nepamatam sa na nic vobec🤣ale v nemicnici mi vobec nepomohli, moje problemy stale trvaju
@bielavila V nemocnici akože pomôžu a keď sa neozveš tak ešte aj zabudnú,že ti niečo treba. Aj jedlo ti zabudnú dať. A aké problémy máš ak sa môžem opýtať?
Bola som v Endomede a max spokojnosť 🙂 síce ja som šla na gastroskopiu, tou som začala, ale vďaka nej hneď zistili príčinu, odstránilo sa to a už nemusím k ním chodiť 🙏