Dobrý večer, potrebovala by som poradiť gastroenterológa alebo gastroenterológičku s milým prístupom k pacientom, ktorý nerobí po prvej návšteve zbytočné vyšetrenia. Hlavne nech je ľudský a vie všetko dobre vysvetliť. Ďakujem
Mala som len u detskej gastro ale to je aj 3 roky dozadu, teraz vymieňam za lekárov pre dospelých
Doktorka Vatraľova. Vynimocne empaticka..
@kristina253 pán doktor má katastrofa prístup. Volala som mu že chceme preniesť kartu od nášho lekára a sfúkol má že on nie je doktor ktorý preberá pacientov a čo si to ja si to vlastne dovoľujem že si chcem preniesť kartu. Tak pardon že nie som spokojná u svojho lekára a pardon že si chcem v tomto storočí lekára sama vybrať... takze
@kajka009 neodporucam 🙂
@javiemneviem áno ak ste už navštívili nejaké gastro, kde máte kartu v tom prípade vás nezoberie, vie prečo a ja s ním súhlasím...mam s ním osobnú skúsenosť a mala som to šťastie, že inde som kartu nemala.....
@kristina253 tak ale uznajte, nie je to smiešne? Ja nesúhlasím, všetci majú právo vybrať si lekára. My sa tomu nášmu už pol roka nevieme vôbec dovolať. A to je dôvod, aby nás iný lekár nevzal? Pokial viem, lekár by nemal odmietnuť poskytnúť lekársku pomoc. Bude to veľmi nepríjemný človek. Čítala som na neho mnoho recenzií, že je to strasny hulvát a môžem len potvrdiť.
Ja tiež odporúčam MUDr. Vatraľovu na Tomašikovej 8 (myslim, že 8)
Ďakujem všetkým za odporúčania, na Dr. Trebuňu som sa pýtala v rodine a mali negatívne skúsenosti, skúsim zavolať MUDr. Vatraľovej a budem sa informovať 🙂🙂
Ešte by som potrebovala poradiť zubára/zubárku, ocením ľudský prístup
ja mam Kazarovu na Hroncovej 5, veľky pedant a pekne robi
Pôsobí MUDr. Vatraľová aj v železničnej nemocnici? Lebo keď som si jej meno hodila do Googlu, tak mi našlo že ordinuje aj tam.
@javiemneviem ako sa ten doktor volá ,ktorý je hulvat
Dobrý deň, pána doktora Trebuňu neodporúčam!! Arogantný a tvári sa ako by zjedol celý svet.
@tomas_simon dík za info
Ahojte aj ja som bola u trebunu Jedna katastrofa a pritom trpím úzkosťami tak som si prosila sprej na ukľudnenie a je to neskutočne arogantný človek takže ho vôbec neodporúčam ani zďaleka keď som sa ho pýtala na lieky ktoré mi nasadil a na kontraindikácie pri užívaní ďalších liekov tak zareagoval či som lekárka načo som mu odpovedala že mám dosť skúsenosti s kombináciou liekov a bojím sa liekov všeobecne tak som nakoniec ani tie lieky nevybrala a už k nemu ani nikdy nešla ani nepôjdem
@kajka009
Ak ešte nikde nemáte kartu, odporúčam dr. Trebuňa.