Ahojte mamky. Prosím poraďte mi kam na gastro? Potrebujem urobiť kolonoskopiu s oblbovákom a MR. Zároveň aby ma lekár vypočul pred vyšetrením a trošku bol empatický. Môže byť aj mimo KE.
@sunnymi uplny suhlas,ze Mihalkanin je super...mne sam navrhol narkozu ak mas nizky prach bolesti...ja som dostala termin do mesiaca..ale tusim,ze neberie novym pacientov..ma tam uz noveho lekara,takze mozno uz berie,aby som nezavadzala ludi ..
Muz chodi k MUDr. Júlia Brandeburová na Furci, je velmi spokojny. Velmi prijemny personal, na vsetko daju termin (aj kedy volat o vysledky), ak sa cirou nahodou nedovolate, vzdy volaju spat.
@sunnymi odporúčam súkromnú kliniku Symptomedica, kde prístup k pacientovi je na vysokej úrovni. Je to klinika v Bratislave. Namiesto kolonoskopie robia Colo Alert test, ktorý má rovnakú presnosť no vôbec nie je nepríjemný. https://www.symptomedica.com/dna-a-genetika/bez...
@sunnymi kolono s oblbovakom, alebo dokonca v narkoze robi Mudr. Mihalkanin v PO, ale ma veeela pacientov, tak neviem, kedy by ti dal termin. Inak, strasne zlaty a empaticky clovek! 👍