Ahojte chcem sa zbaviť diastazy, bez fyzioterapeuta to zrejme nepôjde že. Prosím odporučíte mi niekoho dobrého unkohl ale nenechám majland 🙂
Katies club Kukučinova
Katies club - uz su v novych priestoroch v OC Merkur.
Winmed Centrum Košice - bola som tam na jedno cvičenie tam mi ukazali čo a ako mam cvičiť. Bola som spokojna, už len makať doma na sebe 🙂
@lenka9752 prosím Ta aká bola cena?
https://kosice.winmedcentrum.sk/cennik
Ja som bola na vstupnom vyšetrení 45€ + 1x individuálne cvicenie 35€. A ukazali mi cviky ktore mam cvicit a na ďalšie cvicenie nemusim chodiť stačí ak to budem doma dodržiavať
@lenka9752 ahoj, a kedy by si mala vidiet prve vysledky? ukazali viac cvikov a aj ako pri tom dychat?
@sedmicka_x zevraj je to rozne podla toho ako casto budem cvičiť ale hovorila ze pravidelne uz po prvom mesiaci vidno vysledky ale samozrejme ze niekedy to trva dlhsie je to individuálne. Ano pekne vysvetlili cviky aj dychanie. Ja mam dokopy 6 cvikov. Skúšali sme tam viacej cvikov a vybrali sme tie ktore mne najlepšie sadnu
Ja som chodila po pôrode cvičiť do Katies Clubu. Bola som veľmi spokojná, individuálny prístup, všetko mi ukázali a následne vysvetlili a výsledok bol viditeľný. Môžem len doporučiť. Zameriavajú sa hlavne na ženskú fyzioterapiu, čo je určite lepšie ako keď každý robí všetko ale nie poriadne. Treba skúsiť 🙂
Ahoj ja zacinam v OC Merkur v Katies clube od septembra..pridaj sa😉
Posielam co mne pomohlo ... www.mamacore.cz