Fitko s detským kútikom - Košice

majuskabobi
18. jan 2023

Neviete ci v Ke,najlepsie niekde v centre okoli(nie tahanovce,furca,kvp,som z juhu) maju fitko,alebo nejake cvicenie pre zeny,kde by som si.mohla "odlozit" dieta do kutika a zacvicit? So starymi rodicmi sam nevydrzi.

diana0200
18. jan 2023

Skuste pozrieť Family Gym Oáza, je tam niečo pre deti ale neviem či na stráženie. A v Optime majú detský kútik a je tam nejaká posilňovna.

majuskabobi
autor
18. jan 2023

@diana0200 ano,tie dve som pozerala,len z popisu si neviem predstavit ako to funguje

diana0200
18. jan 2023

Skúste tam zavolať a informovať sa. Čo sa týka Optimy tak tam máte detský kútik oddelený úplne od fitness, nesúvisi to stým. Ale našla som ešte jedno https://katiesclub.sk/ píše že je to baby friendly, na obrázkach nižšie v stránke tam možte vidieť detičky takisto na och instagrame, no ako to funguje to neviem.

majuskabobi
autor
19. jan 2023

@diana0200 skor deti cvicia same,aj ked v cenniku som nenasla cenu🙄 pre mna,dost neprehladna stranka

diana0200
19. jan 2023

@majuskabobi 6€ vstup pre verejnosť od 16:00 no musíte si rezervovať miesto pretože je pre 6 ľudí na 90 minút. Taktiež hľadám nejaké fitko, ktoré nie je preplnené ľudmi alebo je čisto ženské a ťažko.

majuskabobi
autor
19. jan 2023

@diana0200 viem,pisala som,ja som chodievala na jumping do best fit. To je viac menej babsky klub. Na hitko chodi par muzskych,ale vacsia cast zien,pred treningom sa to odsledovat -kto dojde,samozrejme ak nepride "nahodne"😉