Fitko pre začiatočníkov v Košiciach

zanka777
2. júl 2024

Ahojte
Prosím Vás dajte mi nejaké tipy na fitko v KE pre začiatočníkov 😁naozaj by som chcela ísť prvýkrát a nemám skúsenosti.... Ide o to že by som zo začiatku samozrejme potrebovala niekoho na pár tréningov kto by mi ukázal čo a ako ... Ďakujem pekne.(Nerada by som niekde kde je XY namakanych chlapov a žien čo by na mňa pozerali ako na trúbu 😂) Ďakujem.

ssimusska
2. júl 2024

@zanka777 Neporadím ti s fitkom lebo som neni z KE ale nikto sa na teba ani nepozrie lebo sa každý stará o seba a ten namakaný chlap je ku podivu milší ako hocikto iný. Nikdy sa mi nič nepríjemné vo fitku práve s týmito ľuďmi nestalo. Čiže vyberaj fitko podľa toho kde sa ti páči, keď bude dobrá komunita, budeš šťastná aj ty.

zanka777
autor
2. júl 2024

@ssimusska ja samozrejme nesúdim tých ľudí (samozrejme že môžu byť milí a úžasní)ale nechcem tam ako jediná vyzerať divne.... Proste byť stredobod pozornosti lebo sú ľudia a ľudia čiže určite sa nájde aj niekto kto bude "zazerať😁" a tomu by som sa radšej vyhla

ssimusska
2. júl 2024

@zanka777 tak chodím do fitka viac ako 8 rokov a ani v mojich začiatkoch keď som nevedela čo mám pomaly robiť, nikdy nikto na mňa nezazeral 😅 A doteraz sa mi to tak istí nestalo. Keď v podstate nechceš vo fitku ľudí, tak si nájdi súkromné.

pinkgirl
2. júl 2024

@zanka777 ahoj, ja som zvažovala fitko pre ženy na KVP. Tuším ako bola Iskra je to. Skús teda také ženské kde sa nebudeš cítiť na očiach druhému pohlaviu. Ponúkajú aj trénerky.

dorottka
2. júl 2024

Chod do Davaj Makaj na skupinovku Amazonky - je to cisto pre zeny a ked povies trenerovi/trenerke, ze si zaciatocnicka, vezme to v uvahu a prisposobi ti trening, bezne tak ludia chodia. Prvy trening je zadarmo. Sidlia hore na Moldavskej pri Tcku. Odporucam, je to mega dobre fitko.