Dobry den, idem si po radu. S partnerom by sme chceli zacat chodit do fitka, na treningy, nie iba tak jednotlivo , ale na treningy, ktore trvaju mozno hodinu a je tam viac ludi. Nasla som v galerke jedno fitko. Co mi vy odporucate?
@lady18 preco do neonky? Pre mna je optima dost neprakticka od ruky
@lady18 v neonke je lepsie?
Ja chodím do Carrefouru. Mne sa v addiction nepáčila atmosféra na hodinách. Prišlo mi to také že odcvic a chod preč. V neonke si na kardio cvičeniach aj zakricime aj po hodine pokecame. Ale ja som ten typ že potrebujem také živé hodiny alebo ako by som to nazvala že si aj zakricim :D
Naozaj treba skúsiť,prvá hodina zdarma čiže skúste,porovnajte si a rozhodnete sa vy čo vám viac vyhovuje 🙂
Samozrejme možno sa v addiction clube tie hodiny zmenili,ja som totiž tam chodila možno pred 3-4 rokmi.
Addiction v Galerii je super, treba sa zaregistrovat, prvy trening mate zdarma. Tam si potom dobijete kredit a uz potom sa prihlasujete na treningy online. Ja som chodila do Neonky aj do Addiction, postupne som Neonku zacala mat coraz menej rada. Je to tam uz prilis komercne a chodi tam viac ludi, takze instruktori si cviciacich ani poriadne nevsimaju, neupozornia na chyby. Este pred par rokmi tam bolo par skvelych intruktorov, ktori aj medzi davom ludi videli, ak clovek robil nieco nespravne. Skuste Addiction a na zaciatok mozno Bodypump, precvicite cele telo s nizkymi vahami, ciastocne kardio a ciastocne silovy trening.
Principialne - na tych Les Mills cviceniach by sa mali cvicit rovnake choreografie v danom stvrtroku v Neonke aj Addiction, teraz myslim sa budu choreo menit (Neonka tusim chysta Fitness Magic tento vikend - tam predstavuju nove choreo na najblizsie 3 mesiace), takze ked zacnete teraz, pojdete s davom vsetci nanovo 🙂
Do addiction mozu chodit aj muzi? Dufam, ze to nie je len pre zeny.. chceli by sme zacat spolu
Samozrejme že môžu 🙂
a to muž bude s tebou chodiť na také skupinové cvičenia? 😮
@biba_18 a co je na tom divne?
@lady18 ja môžem ísť do Galerky kedykoľvek aj bez toho. Skôr mi vadí, že končím o tretej a cvičenie je napr. o šiestej, hore-dole na chvilu domov a späť sa mi v podstate neoplati, a zase vrátila by som sa domov napr. o ôsmej. Škoda, je mi to ľúto. Musím si hľadať niečo niekde inde. Skôr asi také, že prídem, odcvičím hlavne na strojoch asi a idem domov.
V galerke máš na myslí asi addiction club. Tie cvičenia sú super,chodila som do addiction asi rok ale potom som prešla do neonky,cvičia to isté. Treba skúsiť a uvidíte.