Čaute baby, má doma niektora z vas svoju polovičku ktorá pracuje vo firme Vedos? (my pre Košice, ale kľudne aj inde, keď to je jedna firma). Manžel má možnosť ísť tam pracovat, no nemáme nejaké recenzie od zamestnancov ako to tam v s kutočnosti funguje. Myslím napr. : či platia načas, či sú dobré platy, a celkovo iné veci ktoré zatiaľ nepoznáme? Na pohovore sa človek nedozvie všetko a povedia iba dobré veci. Tak hľadám nejaké recenzie, skúsenosti, aby to manžel neľutoval, ale rozhodol sa správne. Poprosim napísať vaše názory, skúsenosti, plusy / mínusy, spokojnosť, nespokojnosť, či je tam dlhodobá pracovná perspektíva?
(poprosím písať iba žienky, ktoré tú firmu poznajú cez svojich partnerov ktorý tam pracujú, ba pracovali.)
Ďakujem.
Ahoj , za firmu Vedos pracovať je ako za trest odňatia slobody ak chceš čím viac skôr z vezenia(viac peňazí) musíš pre nich pracovať vkuse kedy potrebuju a hl. pracovať aj cez víkendy inak nemáš žiadny plat os. Teraz skúšam a nevyzerá to nádejne .Klasika chudák "slovenský" podnikateľ všetko mne
@bennybennasi este pracujete ore firmu? Vsetko je ok?
Dobrý deň, chcela som sa len opýtať či ste nakoniec zistili nejaké recenzie. Môj manžel tam ma tiež nastúpiť, no ešte sa rozhoduje. Ďakujem za info.