Skusenosti s klinikou Envy košice ?
@marcellka32 a Laserova epilacia ?
@natalia spytas sa v skupine, riešia sa tam mnohé zákroky s ošetrenia, aj epilácia
@natalia aj ja rozmýšľam nad envy kliniku a dermacentrom Košice a neviem sa rozhodnúť... Recenzii je malo...
@betka233 mala si na tvári chĺpky viac? .A ako sa ti vidí? Že ozaj funguje ten laser a už nerastli ti toľko ako boli a ani už nesu take výrazne ako predtým?
Lebo mne rastu tmavše chĺpky na tvári a to si zastrihavam iba z dámskym zastrihavacom . Ale strašne mi z blízka vidno chĺpky po liciach a brade
@natalia jj mala som viac tmavsich, to iste som mala... sla som 1x pred asi 3-4 rokmi, strasne to bolelo, bola som cervena strasne, to 3 dni minimalne som sa bars nemohla ukazovat (uz dalsie osetrenia neboli take kedze to "najhorsie" uz laser znicil)... chlpky vypadavali postupne, jak rastli a tak som len jemnulilinko potiahla a vypadol sam a mala som par mesiacov pokoj... potom som sla 2x, 3x a staaale menej a menej ich bolo... chodila som potom fakt len na udrziavacky raz za pol roka mozno... ja len lutujem ze som nesla skor uz na to... citala som aj vela negativnych recenzii, ze babam to velmi nepomizlo tak som dlho vahala, ale asi tam maju lepsi stroj alebo ta sestricka (Tonka) vie ake tie vyboje ci co to je nastavit ale proste na mna to fest fungovalo
Bol u nich niekto aj na korekciu horných viečok?
IPLko som zatiaľ mala a v novom roku sa na frakcny laser chystám.... Odstránenie pigmentovej škvrny potrebujem poriesit... Za IPL iba spokojnosť dúfam, že aj frakcny laser budem tak hodnotiť.
Skupina plastická chirurgia