ahojte, nemá niekto skúsenosť s touto pani doktorkou? hľadám si diabetológa, zatiaľ neúspešne, každý má plno...ďakujem
@katusskaa v utorok endokrinologia.. a iné dni tie ostatne. Ja som mala pozitívny nález na usg štítnej žľazy, takže ma v rámci prevencie poslal môj všeobecný lekár. Robila mi odbery a USG a navrhla liečbu.
Problém som mala s tým, že 3x som sa niečo opýtala k liečbe, ale dr. stale opakovala to svoje a v podstate som sa na to nepýtala.
V čakárni boli panie rady, že našli aspoň nejakú endokrinologiu v KE.
z pani doktorky som trochu sklamaná - žiadny očný kontakt, ako by som komunikovala so strojom. Pri usg ma zjazdila, že som si dovolila prehltnúť, ale na to, že nesmiem, ma neupozornila, moje poznámky si vôbec nevšímala ... neviem či tam ešte pôjdem
@gazdina1955 viem presne o com hovoríš. Komunikácia lekár a pacient žiadna. Pani Dr. si ide svoje. Minule tam mala syna cca 5 rocneho a ukaslaneho, ktorý pobehoval počas vyšetrenia hore dole niekoľkokrát.
@katusskaa bola som u nej 1x, ona podľa všetkého robí len utorok. Zatiaľ spokojná po prvej návšteve nie som. Keď som konzultovali môj stav s nezávislou Dr s Bratislavy nepostupovala by tak ako mudr. Krajniakova.