Endokrinologická ambulancia MUDr. Dana Krajňáková, Košice-Staré Mesto

katusskaa
17. okt 2023

ahojte, nemá niekto skúsenosť s touto pani doktorkou? hľadám si diabetológa, zatiaľ neúspešne, každý má plno...ďakujem

jadodowa
17. okt 2023

@katusskaa bola som u nej 1x, ona podľa všetkého robí len utorok. Zatiaľ spokojná po prvej návšteve nie som. Keď som konzultovali môj stav s nezávislou Dr s Bratislavy nepostupovala by tak ako mudr. Krajniakova.

katusskaa
autor
17. okt 2023

@jadodowa ďakujem, a čo si riešila, keď sa môžem opýtať? myslím či diabetológiu alebo interné alebo endokrinológiu, lebo ja som našla nejakú ambulanciu na Letnej, kde sú všetky 3 tieto špecializácie a len jedno meno lekára

jadodowa
17. okt 2023

@katusskaa v utorok endokrinologia.. a iné dni tie ostatne. Ja som mala pozitívny nález na usg štítnej žľazy, takže ma v rámci prevencie poslal môj všeobecný lekár. Robila mi odbery a USG a navrhla liečbu.
Problém som mala s tým, že 3x som sa niečo opýtala k liečbe, ale dr. stale opakovala to svoje a v podstate som sa na to nepýtala.
V čakárni boli panie rady, že našli aspoň nejakú endokrinologiu v KE.

gazdina1955
22. nov 2023

z pani doktorky som trochu sklamaná - žiadny očný kontakt, ako by som komunikovala so strojom. Pri usg ma zjazdila, že som si dovolila prehltnúť, ale na to, že nesmiem, ma neupozornila, moje poznámky si vôbec nevšímala ... neviem či tam ešte pôjdem

jadodowa
22. nov 2023

@gazdina1955 viem presne o com hovoríš. Komunikácia lekár a pacient žiadna. Pani Dr. si ide svoje. Minule tam mala syna cca 5 rocneho a ukaslaneho, ktorý pobehoval počas vyšetrenia hore dole niekoľkokrát.