Ahojte, zháňam endokrinológa/čku v Košiciach. Neviem sa dopátrať k žiadnym reálnym recenziam ani informáciám, či niekde berú nových pacientov.
Videla som ešte skôr na koniku odporúčanie na MUDr. Španírovú. Ak som správne pochopila začiatkom roka sa presťahovala na iné miesto. Chcela by som sa spýtať, či sa k nej niekto nový v poslednej dobe nehlásil a kedy mu dali termín.
Našla som aj Hoppanovu, kde dajú prakticky online termín aj na druhý deň, ale zas o nej som počula, že to s ňou šlo dole vodou tak neviem.
Ďakujem za všetky odpovede a skúsenosti.
@papaya1234 od januára by mala brať nových pacientov aj MUDr Perunova.
Ja neodporúčam mudr.Perunovu ak planujete babetko
@papaya1234 ja som začala chodiť k Hoppanovej keď sme sa s partnerom začali snažiť o bábätko. Sú to už 5 roky co tam chodím a zatiaľ spokojnosť.
@papaya1234 ja som sa v júni objednávala k Španirovej na Brigádnicku 2, termín som mala tak o mesiac.
@lienka9898 preco?
Ja chodím k hoppanovej, za mňa pohoda. Urobí mi vyšetrenia keď treba, nastaví liečbu ak je zmena hodnôt, na krv ráno som vybavená za pár minút.
Akurát len po výsledky už treba chodiť osobne, zrušili posielanie mailom. Ale objednať sa dá mailom.
Objednať na ešte ten týždeň jedine za poplatok cez návštevalekara. Inak si počkáš na termín. Má plno. Ale ja sa objednávam v predstihu. V tehotenstve ma brala každý mesiac, keďže tam som mala hodnoty pfuuu.
Neviem či šla dole vodou, neviem, čo extra by som tam mala riešiť.