Ahojte,
Je tu niekto z okolia He/Vt, kto dochádza do práce (ideálne AT&T) do Košíc každý deň na smenu od 16:00 do 1:00 ráno? Ak áno, ozvite sa, mala by som záujem o dochádzanie.. 🙂
@ivangeline tak aj áno, čo dám na podnájom, tak menej zaplatím za benzím/naftu ak ideme dvaja a viac. Je to odskúšané už😄akurát časovo je to náročnejšie
@jajaja ...to ano,poznam co chodia na tyzdnovky sme KE a s5 ale tanto denne ee. Skus fb stranky sv/he smer KE a pod..Mozno sa najde niekto kto chodi denne..len blby cas. Ze ani nocna to nie je a ani cez den uplne. Prajem vela stastia,hadam niekto chodi ako ty do firmy.
Tazko najdes nejakeho s takou pracovnou dobou. Do US Steelu chodia chlapi aj z takej dialky, ale tam je uplne ina smennost
@ivangeline čas je strašný, to je pravda. Ale vieš ako, som rada, že mám prácu a na východ je platená dobre, preto sa nechcem sťažovať. Ďakujem za radu, popozerám, možno sa pošťastí a niekto sa nájde. 🙂
@jajaja možno ešte skús skupinu Dopravný servis ke,ks na FB. Neviem síce, či ti to admini povolia, ale napíš, že prosíš, nech ti to tam aspoň na deň nechajú.
Pamätám si, že keď boli záveje/kalamity minulý rok, veľa ľudí písalo podobné príspevky s tým, že zoberie ľudí, čo nemajú ako ísť do práce, keď nešli spoje.
Pfu. To ozaj? :/ Oplati sa?