Dochádzanie do práce - Košice

jajaja
11. dec 2023

Ahojte,
Je tu niekto z okolia He/Vt, kto dochádza do práce (ideálne AT&T) do Košíc každý deň na smenu od 16:00 do 1:00 ráno? Ak áno, ozvite sa, mala by som záujem o dochádzanie.. 🙂

ivangeline
11. dec 2023

Pfu. To ozaj? :/ Oplati sa?

jajaja
autor
11. dec 2023

@ivangeline tak aj áno, čo dám na podnájom, tak menej zaplatím za benzím/naftu ak ideme dvaja a viac. Je to odskúšané už😄akurát časovo je to náročnejšie

ivangeline
11. dec 2023

@jajaja ...to ano,poznam co chodia na tyzdnovky sme KE a s5 ale tanto denne ee. Skus fb stranky sv/he smer KE a pod..Mozno sa najde niekto kto chodi denne..len blby cas. Ze ani nocna to nie je a ani cez den uplne. Prajem vela stastia,hadam niekto chodi ako ty do firmy.

viestta
11. dec 2023

Tazko najdes nejakeho s takou pracovnou dobou. Do US Steelu chodia chlapi aj z takej dialky, ale tam je uplne ina smennost

jajaja
autor
11. dec 2023

@ivangeline čas je strašný, to je pravda. Ale vieš ako, som rada, že mám prácu a na východ je platená dobre, preto sa nechcem sťažovať. Ďakujem za radu, popozerám, možno sa pošťastí a niekto sa nájde. 🙂

jajaja
autor
11. dec 2023

@viestta no toto, ja viem, že tie smeny sú hrozné ale je to ťažké s prácou, preto sa nechcem sťažovať …

viestta
11. dec 2023

@jajaja a nemozes sa priamo vo firme popytat ci niekto taky nie je? Vsak vas nie su tisice, takze to nie je stratene

jajaja
autor
11. dec 2023

@viestta kolegyňa chodila ale rozhodla sa odísť s tejto práce, tak nemám nikoho. A ostatní s touto smenou sú z iných častí sr. Ešte mi napadlo napísať niekde na konkrétne att stránku ale nenašla som žiadnu, tak skúšam tu, či sa niekto nenájde.

evaachesa
12. dec 2023

@jajaja skús sa opýtať v týchto skupinách na FB, možno ťa nasmerujú na nejakú konkrétnu. Držím palce. 🙂

banalu
12. dec 2023

@jajaja a nemate v kuchynke nastenku? Ze tam nechas odlaz z kontaktom alebo attuid na seba.

beata_k
12. dec 2023

@jajaja skus aj blablacar.sk

jajaja
autor
12. dec 2023

@banalu ne, na tom poschodí neni žiadna nástenka s touto tematikou

jajaja
autor
12. dec 2023

@jajaja skúšala som a nič som nenašla :(

viestta
12. dec 2023

@jajaja vsak nalep na chladnicku odkaz

vkatush
12. dec 2023

@jajaja možno ešte skús skupinu Dopravný servis ke,ks na FB. Neviem síce, či ti to admini povolia, ale napíš, že prosíš, nech ti to tam aspoň na deň nechajú.
Pamätám si, že keď boli záveje/kalamity minulý rok, veľa ľudí písalo podobné príspevky s tým, že zoberie ľudí, čo nemajú ako ísť do práce, keď nešli spoje.