Dobrý deň,je tu niekto z Košíc kto má kontakt na tohto pána doktora? Na internete som našla dve čísla,na oficiálnej stránke nemocnice ale to číslo nezdviha a sú tam úplne iné ordinačné hodiny ako na ostatných stránkach. Poprípade kedy ordinuje? Celý týždeň alebo len dva dni v týždni? Informácie na internete sa líšia.
Ďakujem!
@daranka18 ja som to riesila objednavava sa cez email zevraj .mam dat do prilohy vysledky ktoré ma z krvi dotyčný atd....hrozny prístup a termin najbližšie je na jun 🤣🤣ja ze to moze aj umriet dovtedy starsi pan🙈
Takze som zvedavá kedy daju termin volala som na infolinku dali mi cislo na nete co som nasla su zle čísla
@zuzkaa1991 jeminečky,tak to je neskutocne toto
@zuzkaa1991 napísala som email aj ja,tak snáď ma objednajú
@daranka18 pisem spravu
Môj brat k nemu čakal 5 mesiacov pokiaľ ho vzal. A to čaká na transplantáciu pečene je v poradovníku. Má strašne veľa už neberie. A platí sa u neho že vraj nemá zmluvy zo všetkými poisťovňami. A nerobí každý deň. Len niektoré dni v týždni.
Ďakujem všetkým veľmi pekne,písala som mail do šace a pani doktorka mi dala hneď termín na pondelok 🙂
Poprípade som našla hepatologiu aj v šaci,nevie niekto či sa tam za vyšetrenie platí alebo nie keďže to je súkromná nemocnica??