Ahojte, ako to prosim vás funguje u doc.Hulikovej? Bola som tam po 2 MA, odobrali mi krv a výsledky poslali cca o mesiac... S doktorkou som sa ani nestretla a teraz som znovu tehotná a neviem sa tam dovolať...bojím sa, či mi nasadia liečbu, pretože v správe mám napísané, že mi musia urobiť ďalšie odbery a potom sa uvidí, no mám 2 heterozygotov a 1 homozygota...
@mony12345 ja k nej chodím, neviem či vieš, že sa presťahovala na Polikliniku pri radnici.
@mony12345 posielam číslo na sestričku: 0910124337
@ericka_123 áno viem, tam som aj bola a tiež volám aj to číslo a stále len odkazovka...
@mony12345 Lucia.Vasilisinova@unilabs.sk na sestričku
@mony12345 dnes som tam bola su tam dve Hulikove vedla sebaˇ
Jedna Hulikova je prave pn ,preto sa mozno nevies dovolat a zastupuje ju Hulikova v druhej ambulancii
Ale telefonaty vseobecne u nich medzi 11:00-12:00 potom nedvihaju vybavuju pacientov. Skusaj volat v tom case. Mne sa podarilo spojit na dalsi den az.
Tiez mi vysli vysledky ze mam 2mutacie heterozygota a homozygota
Objednali ma na dalsi tyzden znovu kedze som povedala ze som v 5 tyzdni
V prvej ambulancii je Maria Hulikova (ta starsia), v druhej je Janka (mladisa). Ja chodim k Janke a vzdy ma vidi aj p. doktorka, prekonzultuje, spyta sa ako ide tehotenstvo, doporuci dalsiu liecbu a objedna na kontrolu.
@milka1988 Ja chodim k mladej a pri kazdej jednej navsteve som aj s lekarkou 🙂 na prvom vysetreni najprv lekarka, potom vzala sestricka krv, potom bola kontrola u lekarky. Vzapati som otehotnela, takze chodim pravidelne rano na krv a cca o 3 hodinky po vysledky - a to vzdy k lekarke, ona so mnou vsetko konzultuje, vysvetli. Takze ja som maximalne spokojna. Navyse reaguje aj na mail, ked sa nieco potrebujem opytat, tak napisem a zvycajne na druhy den mam odpoved.
@mony12345 Pri prvom vysetreni som aj ja mala kontrolu asi o tyzden-dva, lebo sa cakalo na vysledky. Ale dalsie, co uz chodim pravidelne, tak uz sa sleduju len niektore hodnoty, cize to rano vezmu a o 3 hodiny su vysledky.
Ak si tam dlhsie nebola, tak asi zas urobia "vacsie" vysetrenie a potom budu sledovat uz len to co treba.
@mony12345 tak od januára sa toho mohlo veľa zmeniť, teraz sa čaká na výsledky zhruba týždeň.
@ericka_123 ja som na prve cakala mesiac :/
@nafka0483
@milka1988 predstavte si, dnes som tam bola, zobrali mi krv a sestrička má objednala na budúcu stredu k mladej Hulikovej... Poobede okolo tretej mi niekto volá, zdvihla som a bola to ona! Mladá pani doktorka! Skoro som odpadla, že mi sama od seba volá, ale ukludnila ma, všetko vysvetlila a predpísala fraxiparine a o 2 týždne kontrola.
Táto pani doktorka ma fakt prekvapila a strašne potešila, aj keď ešte nie je nič vyhrate, ale aspoň vidno, že skvelí lekári ešte existujú 🙂
@mony12345 tam je najlepsie ist osobne sa objednat, alebo poslat sms.