Dobrý všeobecný lekár v Košiciach

nikaikadominika
6. nov 2024

Ahojte, neviete nahodou niekto poradit dobreho všeobecného lekara/lekarku, ktory ma zaujem o pacienta a dokáže zohladnit zdravotny stav komplexnejsie? Mam chronicke bolesti chrbta, hypermobilitu, hladam pomoc s liecbou, samozrejme navstevujem fyzioterapeuta, rok s nim pravidelne cvicim, no mam pocit,ze za mojimi chronickymi bolestami stoji este nieco viac nez len "treba cvičiť ", ako mi neustale opakuje moja aktuálna vseobecna lekarka,ktora mi nevie/nema zaujem v tejto veci viac pomoct. Nemate niekto dobre skusenosti s nejakym vseobec.lekarov v ramci KE?
ĎAKUJEM.🙂

beata_k
6. nov 2024

@nikaikadominika MUDr. Trejbalova. Kvoli stahovaniu som uz mala viac lekarov, ale ona bola super. Asi jedina ozaj presla celu kartu a vsetko sa pytala.

mirkab1804
8. nov 2024

Dr. Jarmila Kubíková, tak precíznu doktorku som ešte nezažila, fakt odporúčam všetkými desiatimi, len neviem, či ešte berú nových pacientov :-/

nikaikadominika
autor
13. nov 2024

@beata_k
@mirkab1804
Ďakujem vam za tipy,bohuzial ani 1 pani doktorka uz novych pacientov neberie 😢

revikat
15. nov 2024

@nikaikadominika MUDr. Tokarčík na Tomášikovej, určite berie nových pacientov, ja som k nemu prešla tiež len nedávno a som spokojná, dal urobiť aj nadštandardné odbery, keď som mu spomenula svoje príznaky, veľmi milý a ústretový pán doktor 🙂

nikaikadominika
autor
16. nov 2024

@revikat ďakujem za tip 🙂