Dobrý ortopéd v Košiciach

25. máj 2022

Ahojte viete poradit ? Niekde kde sa necaka 3 mes na termin. Je to akutne:( dakujem

ildiko36
25. máj 2022

Mudr Tomaš Stranai, ale rano teba byť u neho velmi skoro, inak sa ludia zapišú

autor
25. máj 2022

@ildiko36 dakujem a kde ma ambulanciu ? Mladsi ci starsi ?

autor
25. máj 2022

@ildiko36 ze sa netreba objednat len staci prist ?

ildiko36
25. máj 2022

Naposledy som tam bola asi pred 2rokmi, v tedy trebalo prisť rano a zapísať sa. Keď som chcela termin na čas bez čakania sa platilo 10euro.Teraz neviem za ten čas čo sa zmenilo, zavolaj tam zajtra a spítaj sa

ildiko36
25. máj 2022

Je to smerom na Toryskej ceste od polikliniky terasa stale rovno do hora ku tým bytovkám, na konci je daaka velka krizovatka a do prava sa treba odbočiť. Tam je poliklinika a myslim on je na 1.poschodí

macikovaiveta
25. máj 2022

Primár MUDr.Totkovič Roman 👍👍👍

macikovaiveta
25. máj 2022

Košice Šaca

pininka1
25. máj 2022

@macikovaiveta veru ten je naj

macikovaiveta
25. máj 2022

@pininka1 operoval mi obidva haluxy , výsledok Ok , skvely doktor 🙂

pininka1
25. máj 2022

@macikovaiveta mne velmi komplikovanu zlomeninu clenka a ozaj to dopadlo super na to,aky stav to bol.

autor
25. máj 2022

@macikovaiveta a on kde sidli ? Skusim si vyhladat

macikovaiveta
26. máj 2022

Pozrite podľa mena na internete, tam je aj email, kľudne mu napíšte určite odpíše , vrele doporučujem.Opakujem ten prístup v nemocnici je neskutočný.👍

macikovaiveta
26. máj 2022

Prst si cítim, ale je neohybný v klbe, nevadi mi to. Bolesť po operácii žiadna, lebo oni mi dávali infúzie, ktoré to tlmili, doma som si dala asi dvakrát tabletku od bolesti to je všetko.Jeden deň som prišla a na druhý deň som išla ráno domov. Mala som kúpenú takú topanku(papuču) v ktorej som chodila asi mesiac.Ja som bola doma 3 mesiace, ale je to individuálne aj podľa toho čo robite.Opakujem nebanujem, že som si to dala urobiť.

autor
26. máj 2022

@macikovaiveta pozeram ze on operuje vacsinou klby atd, ja mam problem s krcnou chrbticou a stavcami, bola som j neurologa ale ma sa vyjadrit aj ortoped tak snad by ma s tymto zobral 🙂

macikovaiveta
27. máj 2022

To teda neviem, nezaregistrovala som, že riešite krčnú chrbticu, ale môžte skúsiť ✊

ace123
11. dec 2022

@macikovaiveta mam tiez problem s haluxami a najma na pravej nohe rovnako ako moja mama a stara mama, proste genetika. chcem sa opytat ci s vami doktor prebral aj ine moznosti ako ortezy cviky a pod alebo vam rovno odporucil operaciu? ja viem ze na operaciu s tymto určite nechcem ist, kedze to u mna take zle zatial nie je a teda hladam niekoho kto mi poradi ine moznosti

gabrielaplaucha
21. feb 2024

@macikovaiveta ..dobry den, haluxy maet prosim operovane tou novou metodou? A chcem sa spyt ci len v lokalnom umrtveni?

vieramikloskova
18. máj 2024

@gabrielaplaucha
@gabrielaplaucha dobrý večer 😍 prosím kto vás operoval primár Totkovič .Písala som mu tak treba čakať rok.Ako ste spokojná .Bola ste uspata. Ďakujem

zuzanka150
19. júl 2024

@macikovaiveta dobrý deň, prosím vás platí sa u neho za nejaké úkony/ konzultácie?