Aká lokalita je ešte relatívne blízko pri Košiciach (na dochádzanie za prácou)? Autom, do pol hodiny cesty.
ja by som išiel najprv do podnájmu krátkodobo, našiel prácu a za ten mesiac, dva, tri našiel niečo na bývanie akože kde chcem zostať, či už podnájom alebo hypo... hlavne zaleži, ako to vyzera s tou prácou, či tam chcem zostať, alebo či ma môžu alebo chcú vyhodiť v blízkej dobe atď.
Z Lorinčika si v meste za 15 minut. To iste Pereš. Do pol hodiny na ten smer bude aj Šemša napr. Myslava tiež tak do 15 minut. Ale z inych smerov je to uz tazsie pre ranne zapchy. Hlavne ked musis ist z Jazera, z Furče apod.
Valaliky, ale tie sú sakra drahé, a ešte len budú. Inak je to však pekná obec, máš tam všetko dôležité vrátane lekárov, do Košíc sa dostaneš dvomi smermi (podľa toho kam potrebuješ). Tiež by som uvažovala nad Haniskou, skvelá je Šaca (to je vlastne súčasť Košíc, fajn kompromis medzi mestom a dedinou. Keď Ti nevadí väčšia diaľka, tak aj Svinica, krásna obec.
Vajkovce, Beniakovce, Budimír
My sme sa odsťahovali z centra do Krásnej na Hore🙂 do mesta v zápche mame za 20min.
Závisí kde je tá práca.