Dobrá lokalita blízko Košíc

13. aug 2022

Aká lokalita je ešte relatívne blízko pri Košiciach (na dochádzanie za prácou)? Autom, do pol hodiny cesty.

viestta
13. aug 2022

Závisí kde je tá práca.

bennn
13. aug 2022

ja by som išiel najprv do podnájmu krátkodobo, našiel prácu a za ten mesiac, dva, tri našiel niečo na bývanie akože kde chcem zostať, či už podnájom alebo hypo... hlavne zaleži, ako to vyzera s tou prácou, či tam chcem zostať, alebo či ma môžu alebo chcú vyhodiť v blízkej dobe atď.

pininka1
14. aug 2022

Z Lorinčika si v meste za 15 minut. To iste Pereš. Do pol hodiny na ten smer bude aj Šemša napr. Myslava tiež tak do 15 minut. Ale z inych smerov je to uz tazsie pre ranne zapchy. Hlavne ked musis ist z Jazera, z Furče apod.

takajedna
15. aug 2022

Valaliky, ale tie sú sakra drahé, a ešte len budú. Inak je to však pekná obec, máš tam všetko dôležité vrátane lekárov, do Košíc sa dostaneš dvomi smermi (podľa toho kam potrebuješ). Tiež by som uvažovala nad Haniskou, skvelá je Šaca (to je vlastne súčasť Košíc, fajn kompromis medzi mestom a dedinou. Keď Ti nevadí väčšia diaľka, tak aj Svinica, krásna obec.

jana005
15. aug 2022

Vajkovce, Beniakovce, Budimír

lyya
26. aug 2022

My sme sa odsťahovali z centra do Krásnej na Hore🙂 do mesta v zápche mame za 20min.